بيسكويت صبحانه
آرد و جوششيرين را به مخلوط تخممرغ اضافه كنيد. بادام را هم اضافه كرده و آنقدر هم بزنيد تا كاملا چسبناك شود...
برترین ها:
مواد لازم براي 30 عددبيسكويت:
- تخممرغ: ۳عدد
- شكر: سهچهارم فنجان
- كره آبشده: يكدوم ۲ سوپخوري
- پوست پرتقال: يك عدد
- وانيل: يك قاشق سوپخوري
- آرد: ۲ فنجان
- جوش شيرين: يك قاشق سوپخوري
- بادام: يك سوم فنجان، خام و پوستگرفته
روش تهیه :
۱. فر را با دماي ۱۷۵درجه سانتيگراد (۳۵۰ درجه فارنهايت) گرم كنيد.
۲. تخممرغها را در ظرفي شكسته و با شكر، حسابي مخلوط كنيد تا زرده تخممرغ رنگپريده شود. كره، پوست پرتقال و وانيل را با هم مخلوط كنيد.
۳. آرد و جوششيرين را به مخلوط تخممرغ اضافه كنيد. بادام را هم اضافه كرده و آنقدر هم بزنيد تا كاملا چسبناك شود.
۴. حالا خمير را به صورت ۲ تكه بلند و كمعرض، روي يك كاغذ كرهاي پهن كنيد و براي ۲۰ تا ۲۳ دقيقه بپزيد تا نرم شود.
۵. حالا صبر كنيد تا خمير نيمپخته كمي خنك شود و سپس، آن را به عرض كمتر از يك سانتيمتر ببريد. حالا دوباره برشهاي خمير را به فر برگردانيد و هر سمتش را براي ۶ تا ۸ دقيقه بپزيد.
ارسال نظر