۱۹۶۱۶۴
۵۱۵۴
۵۱۵۴
پ

كوكوی لوبيا سبز با زرشک

کوکوی لوبیا سبز یکی از انواع کوکوهای خوشمزه‌ای است که به‌راحتی می توان آن را درست کرد. البته این کوکو را می توان هم با گوشت و هم بدون گوشت تهیه کرد.

كوكوی لوبيا سبز با زرشک
مجله آشپزی مثبت - محبت صالحی: کوکوی لوبیا سبز یکی از انواع کوکوهای خوشمزه‌ای است که به‌راحتی می توان آن را درست کرد. البته این کوکو را می توان هم با گوشت و هم بدون گوشت تهیه کرد. در اینجا دستور پخت این کوکو بدون گوشت گفته شده است.این کوکو به دلیل داشتن زرشک بسیار خوشمزه و دارای طعم متفاوتی است.

كوكوی لوبيا سبز با زرشک

مواد لازم برای ۸ نفر

  • ۵۰۰ گرم لوبياسبز
  • ۲ عدد گوجه فرنگي متوسط
  • ۲ عدد سيب‌زميني
  • ۸ عدد تخم مرغ
  • ۱ عدد پياز متوسط
  • ۲ ق س زرشك
  • ۲ ق س گردوي خردشده
  • نمك و فلفل به مقدار لازم
  • روغن مايع مخصوص سرخ‌كردن به مقدار لازم
  • ۲ /۱ ق چ زردچوبه
  • ۱/۲ ق چ زعفران ساييده‌شده

طرز تهیه:

1. لوبياهاي سبز تازه را ريز خرد كنيد، در قابلمه بريزيد تا بپزند و پس از پخت كنار بگذاريد تا سرد شوند. سیب زمینی‌ها را نگینی خرد کنید و همراه با کمی روغن آن را داخل تابه کوچکی تفت دهید. پياز را هم پوست بگیرید، به صورت خلالي خرد كنيد وآن را هم تفت دهيد؛ سپس مواد تفت ‌داده شده را با هم مخلوط كنيد.

2. كاسه بزرگي آماده كنيد و تخم‌مرغ‌ها را در آن بشكنيد. سپس نمك و فلفل، زردچوبه و زعفران را به آن اضافه كنيد و با قاشق آن‌قدر هم بزنيد تا مخلوط تخم‌مرغي تغييررنگ دهد سپس لوبياهاي پخته‌شده را به مخلوط تخم‌مرغ اضافه كنيد و با قاشق هم بزنيد تا لوبياها به تخم‌مرغ‌های زده شده آغشته شوند.

3. پياز و سيب‌زميني تفت‌داده شده را به مواد داخل كاسه بزرگ (مخلوط لوبياسبز و تخم‌مرغ) اضافه كنيد و خوب هم بزنيد. در پايان، زرشك، گردو و گوجه‌فرنگي فيله شده را كه به صورت نگيني خرد كرده بوديد بيفزاييد و مواد را مخلوط كنيد. به اين ترتيب مايه كوكو براي سرخ‌كردن آماده است. حالا تابه نچسب بزرگي آماده كرده و داخل آن مقداري روغن بريزيد و روي شعله اجاق‌گاز قرار دهيد تا داغ شود. كل مايه كوكو را داخل تابه بريزيد و سطح آن را با پشت قاشق صاف كنيد.

4. حالا در تابه را بگذاريد و اجازه دهيد كوكو به مدت 15 تا 20 دقيقه روي شعله كم اجاق‌گاز حرارت ببيند تا كمي فرم بگيرد. در تابه را برداريد و شعله‌پخش‌كن را زير تابه بگذاريد و مدت 30 دقيقه صبر كنيد تا زير كوكو سرخ شود. حالا براي سرخ‌كردن طرف ديگر كوكو يا آن را مانند كوكوسبزي برش دهيد و هر برش را به‌صورت جداگانه برگردانيد يا اينكه روي دهانه تابه يك سيني گرد بگذاريد و پس از برگرداندن كوكو، دوباره آن را به داخل تابه انتقال دهيد. به اين صورت دو طرف كوكو مانند ته‌چين به‌صورت درسته سرخ مي‌شود.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج