تخم كدوتنبل، كوكتار و آفتابگردان: يك قاشق غذاخوري
بادام هندي: يك مشت كوچك
فيله مرغ: به ميزان لازم (يا سينه مرغ پوستكنده)
فلفل قرمزچيلي: يك عدد
عصاره مرغ: يك عدد (گالينابلانكا)
نودل: ۱۰۰ گرم
سس سويا: به ميزان لازم
ليمو: يك عدد
اسفناج: يك دسته كوچك
مارچوبه: ۶ عدد باريك يا ۴ عدد متوسط
ادویه ها
نمك
فلفل سياه
روغن زيتون
زنجبيل: يك بند انگشت
برای شروع
كتري را آب كنيد، يك تابه متوسط را روي حرارت زياد گاز قرار دهيد، بادام هندي را همراه با بقيه تخمها را داخل تابه بريزيد و بگذاريد تا كاملا گرم شود. يك قابلمه را آب كرده و روي حرارت بگذاريد. يك ليتر آب كافي است، مواد داخل تابه را هم بزنيد، بعد آن را از تابه درآورده و كنار بگذاريد. وقت آن رسيده تا مرغها را برش داده و داخل تابه سرخ كنيد، قبل از سرخ كردن آن را در ادويههاي مخصوص بغلتانيد، درون تابه به ميزان كافي روغن زيتون ريخته و مرغها را سرخ كنيد.
غذای اصلی
بعد از انجام مراحل اوليه، بگذاريد مرغها خوب سرخ شوند. درهمين حين زنجبيل را پوست كنده و برش بزنيد و فلفل را روي آن برش بزنيد. عصاره مرغ را درون قابلمه حاوي آبجوش ريخته تا در آب حل شود. نودلها را درون آبجوش ريخته تا نرم شوند. فلفل را همراه با نمك، مارچوبه، زنجبيل و بادام هندي، تخم كدوتنبل، كوكتار و آفتابگردان را به آن اضافه كنيد، درآخر سس سويا و آبليمو را درون قابلمه بريزيد و به مدت 4-3 دقيقه اجازه دهيد تا جوش بخورد. در همين زمان كه مواد نودل آماده شده است، مرغها هم پختهاند. پس سوپ را داخل هرظرف ريخته و در آخر مرغها را برش زده و روي آن بگذاريد.
برای سرو
برگهاي اسفناج را شسته و در كاسهها تقسيم كنيد. سعي كنيد اين سوپ داغ سرو شود.
پ
برای دسترسی سریع به تازهترین اخبار و تحلیل رویدادهای ایران و جهان
اپلیکیشن برترین ها
را نصب کنید.
ارسال نظر