اسپاگتی سالمون
ماهی سالمون که سرشار از اسید چرب امگا ۳ و پروتئینهای موثر در ساختمان پوست است، میتواند تغذیه مناسبی برای پوست به حساب آید.
- زمان پخت: ۱۰ دقيقه
- ماهی دودی سالمون | 130 گرم
- پیاز | یک قاشق غذاخوری
- سس قرمز | 3 قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل| به میزان لازم
پیاز، نمک، فلفل و سس را با هم مخلوط میکنیم. بعد از پخت اسپاگتی، این مواد را با آن تفت میدهیم و ماهی دودی سالمون را هم میتوانیم کمی بپزیم. بعد از پخت سالمون، آن را به قطعات دلخواه تقسیم کرده و لابهلای اسپاگتی بریزید. به همین سادگی اسپاگتی سالمون شما آماده است.
فوت آشپزی: سالمون نیازی به پخت ندارد و به صورت خام هم قابل مصرف است.
ارزش غذایی ماهی سالمون: ماهی سالمون که سرشار از اسید چرب امگا 3 و پروتئینهای موثر در ساختمان پوست است، میتواند تغذیه مناسبی برای پوست به حساب آید.
- میزان کالری:۲۶۴ کالری
ارسال نظر