غذای گلپايگانیها؛ گوشت و نخودآب
آبگوشت قطعا غذاي لذيذي است. برای همين هم هست كه مردم هر شهر براي خودشان يك آبگوشت مخصوص دارند. مردم گلپايگان با گوشت بره تازه آبگوشتي خوش طعم درست ميكنند كه فقط مخصوص اين شهر است.
مواد لازم برای ۴ نفر
- ۳۰۰ گرم گوشت آبگوشتي بره
- ۲ عدد پياز
- ۱ پيمانه نخود
- ۱ پيمانه برنج
- ۲/۱ پيمانه ماش
- ۲ ق س رب گوجهفرنگي
- ۱ عدد گوجهفرنگي
- نمك، فلفل و زردچوبه به اندازه دلخواه
طرز تهیه:
1. نخود وماش را قبل از اينكه بپزيد حتما خيس كنيد
2. گوشت را با پيازها و بدون هيچ ادويهاي با چهار ليوان آب بگذاريد تا بپزد.
3. نخود و ماش را هر كدام جداگانه بپزيد.
4. وقتي نخود و ماش پخت امتحان كنيد ببينيد گوشت پخته يا نه. اگر گوشت پخته بود نخود و ماش را به آن اضافه كنيد.
5. برنج را بشوييد و داخل آبگوشت بريزيد.
6. گوجهفرنگي نگيني شده، نمك، فلفل، زردچوبه و رب گوجه را هم اضافه كنيد و بگذاريد نيم ساعت براي خودش بجوشد و جا بيفتد.
نکته:
اگر به گوشتی که در حال پختن است نمک بزنید، دیرتر می پزد. بهتر است نمک را بعد از اینکه گوشت پخت به آن اضافه کنید.
نظر کاربران
والا ما تاحالا تو گلپایگان همچین آبگوشتی نخوردیم. دوستان شایعس باور نکنید این آبگوشت گلپایگانی نیست. آبگوشت ما نه برنج داره نه ماش در ضمن یا از رب استفاده می کنیم یا گوجه نه اینکه هر دوتاشو .گوشت و نخود را هم با هم می پذیم نه جدا جدا. جلل خالق ، به حق چیزای ندیده و نشنیده
کاملا با نظر فاطمه موافقم. منم که یه گلپایگانیم تا حالا یه همچین آبگوشتی اونجا نخوردم !
اخاله من گلپایگانیم
اصلا اینجوری نیست
اخاله من گلپایگانیم
اصلا اینجوری نیست
چنین غذایی وجود نداره من گلپایگانی هستم و تا بحال چنین غذایی نداشتیم و نداریم و نخوردم
من با نظر همه موافقم کاملا