۱۹۴۹۹۶
۴ نظر
۵۶۲۵
۴ نظر
۵۶۲۵
پ

غذای دامغانی ها؛ خورش آلواسفناج

آلواسفناج آن‌قدر خوشمزه هست كه هر كسي وسوسه شود مدل‌هاي مختلفش را بخورد. البته اصل خورش كه همان اسفناج است اما دامغاني‌ها سبزي معطر ديگري هم اضافه مي‌كنند تا با آبغوره طعم متفاوتي به اين خورش خوشمزه بدهند.

غذای دامغانی ها؛ خورش آلواسفناج
مجله آشپزی مثبت - فرشته عبدالله‌ زاده:

آلواسفناج آن‌قدر خوشمزه هست كه هر كسي وسوسه شود مدل‌هاي مختلفش را بخورد. البته اصل خورش كه همان اسفناج است اما دامغاني‌ها سبزي معطر ديگري هم اضافه مي‌كنند تا با آبغوره طعم متفاوتي به اين خورش خوشمزه بدهند.


غذای دامغانی ها؛ خورش آلواسفناج

مواد لازم برای ۴ نفر

  • ۲۵۰ گرم گوشت گوسفندی
  • ۱۰۰ گرم تره
  • ۱۰۰ گرم آلو
  • ۲۰۰ گرم اسفناج
  • ۱عدد پیاز
  • ۲ ق س آبغوره
  • نمک، فلفل، زردچوبه به مقدارلازم

طرز تهیه:

1. پیاز را نگینی خرد کنيد و با کمی روغن تفت دهید تا نرم و طلایی شود.

2. پياز كه طلايي شد، گوشت را اضافه کنید و با هم تفت دهيد تا رنگ گوشت تغيير كند و از خامي در بيايد.

3. زردچوبه و فلفل را هم اضافه كنيد و با 2 لیوان آب بگذاريد گوشت روي حرارت ملايم بپزد.

4. در این میان اسفناج و تره را درشت خرد کنید و با کمی روغن تفت دهید تا آب آنها کشیده شود. البته حواس‌تان باشد زمان تفت نبايد طولاني باشد كه رنگ اسفناج تغيير كند و سياه شود.

5. آلو را کمی تفت بدهيد و با اسفناج و تره به گوشت اضافه کنید.

6. خورش را روي حرارت ملايم بگذاريد تا جا بيفتد. وقتي خورش جا افتاد، نمك و آبغوره را به آن اضافه كنيد.

نکته :

آلو را قبل از اينكه تفت دهيد دو ساعت در آب ولرم خيس كنيد. از آب آن هم مي‌توانيد براي خوشمزه‌تر شدن خورش استفاده كنيد.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    طعم این خورش با گوشت گوسفند زیاد جالب نمیشه ولی با گوشت مرغ طعمش عاااااااااااالیه

  • سعید

    اصلا غذای خوبی نیست
    من که دوست ندارم
    هر چقدرم اصرار کنی نمیخورم
    ♥♡♥

  • بدون نام

    منمبا مرغ دوسدارم

  • بدون نام

    نمیدونستم برای کدوم شهره
    امشب شام درست کرده بودم برای اولینبار
    اصلا انتظار نداشتن اینهمه عالی و خوشمزه شده باشه
    البته با مرغ درست کردم ،و کمی لواشک هم داخلش ریختم

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج