غذای دامغانی ها؛ خورش آلواسفناج
آلواسفناج آنقدر خوشمزه هست كه هر كسي وسوسه شود مدلهاي مختلفش را بخورد. البته اصل خورش كه همان اسفناج است اما دامغانيها سبزي معطر ديگري هم اضافه ميكنند تا با آبغوره طعم متفاوتي به اين خورش خوشمزه بدهند.
آلواسفناج آنقدر خوشمزه هست كه هر كسي وسوسه شود مدلهاي مختلفش را بخورد. البته اصل خورش كه همان اسفناج است اما دامغانيها سبزي معطر ديگري هم اضافه ميكنند تا با آبغوره طعم متفاوتي به اين خورش خوشمزه بدهند.
مواد لازم برای ۴ نفر
- ۲۵۰ گرم گوشت گوسفندی
- ۱۰۰ گرم تره
- ۱۰۰ گرم آلو
- ۲۰۰ گرم اسفناج
- ۱عدد پیاز
- ۲ ق س آبغوره
- نمک، فلفل، زردچوبه به مقدارلازم
طرز تهیه:
1. پیاز را نگینی خرد کنيد و با کمی روغن تفت دهید تا نرم و طلایی شود.
2. پياز كه طلايي شد، گوشت را اضافه کنید و با هم تفت دهيد تا رنگ گوشت تغيير كند و از خامي در بيايد.
3. زردچوبه و فلفل را هم اضافه كنيد و با 2 لیوان آب بگذاريد گوشت روي حرارت ملايم بپزد.
4. در این میان اسفناج و تره را درشت خرد کنید و با کمی روغن تفت دهید تا آب آنها کشیده شود. البته حواستان باشد زمان تفت نبايد طولاني باشد كه رنگ اسفناج تغيير كند و سياه شود.
5. آلو را کمی تفت بدهيد و با اسفناج و تره به گوشت اضافه کنید.
6. خورش را روي حرارت ملايم بگذاريد تا جا بيفتد. وقتي خورش جا افتاد، نمك و آبغوره را به آن اضافه كنيد.
نکته :
آلو را قبل از اينكه تفت دهيد دو ساعت در آب ولرم خيس كنيد. از آب آن هم ميتوانيد براي خوشمزهتر شدن خورش استفاده كنيد.
نظر کاربران
طعم این خورش با گوشت گوسفند زیاد جالب نمیشه ولی با گوشت مرغ طعمش عاااااااااااالیه
اصلا غذای خوبی نیست
من که دوست ندارم
هر چقدرم اصرار کنی نمیخورم
♥♡♥
منمبا مرغ دوسدارم
نمیدونستم برای کدوم شهره
امشب شام درست کرده بودم برای اولینبار
اصلا انتظار نداشتن اینهمه عالی و خوشمزه شده باشه
البته با مرغ درست کردم ،و کمی لواشک هم داخلش ریختم