۱۹۴۶۶۵
۵ نظر
۱۱۰۲۷
۵ نظر
۱۱۰۲۷
پ

بهترین‌ ها با باقالا

۶ دستور پخت با باقالا

باقالا را خیلی ها دوست دارند. خیلی از خانم ها در برنامه غذایی خود از باقالا استفاده می کنند، اما عمدتا استفاده آن در باقالا پلو کاربرد بیشتری دارد.در اینجا نشان می دهیم که با باقالا می توان آش، سوپ، کوکو و کوفته هم درست کرد.

6 دستور پخت با باقالا
مجله سیب سبز: باقالا را خیلی ها دوست دارند. خیلی از خانم ها در برنامه غذایی خود از باقالا استفاده می کنند، اما عمدتا استفاده آن در باقالا پلو کاربرد بیشتری دارد.در اینجا نشان می دهیم که با باقالا می توان آش، سوپ، کوکو و کوفته هم درست کرد.

سوپ باقالا با خامه
 
6 دستور پخت با باقالا

چی لازم دارم؟
 
  • کرفس: سه ساقه
  • تره‌فرنگی: یک عدد
  • پیاز: یک عدد
  • کره: یک‌چهارم پیمانه
  • آب مرغ: پنج پیمانه
  • شیر: دو پیمانه
  • خامه: نصف پیمانه
  • باقالا: دو پیمانه
  • برگ بو: سه عدد
  • آرد: یک‌چهارم پیمانه
  • آبلیمو: دو قاشق سوپخوری
  • گلپر: نصف قاشق چای‌خوری
  • نمک: به میزان لازم
  • فلفل سیاه: به میزان لازم

چطور بپزم؟

1. کرفس را بشویید و آن را خرد کنید. ریشه و برگ سبز تره‌فرنگی را جدا کرده و قسمت سفید آن را ریز خرد کنید و همراه با پیاز در کمی کره تفت دهید.

2. برگ بو را همراه نمک، فلفل و نیمی از باقالا به مواد بالا اضافه کنید. آب مرغ را به آن بیفزایید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا بپزد، سپس برگ‌بو را بیرون آورده و بقیه مواد را با مخلوط‌کن پوره کنید و بعد دوباره در قابلمه بریزید. شیر را به آرد اضافه کنید تا یکدست شود.

3. سپس آن را آرام داخل سوپ ریخته و هم بزنید. بقیه باقالا را هم به سوپ اضافه کنید. در قابلمه را بگذارید تا سوپ جا بیفتد سپس خامه، آبلیمو و گلپر را با هم مخلوط کنید و پس از پخت سوپ به آن اضافه کنید.
 
آش شوید باقالا با ماست ترش
 
6 دستور پخت با باقالا

چی لازم دارم؟
 
  • شوید: نیم کیلو
  • باقالا سبز: یک پیمانه
  • برنج خیس‌خورده: دو پیمانه
  • سیر له‌شده: دو حبه
  • عصاره مرغ یا گوشت برای‌ آش و سوپ: یک عدد
  • نمک و فلفل سیاه سابیده: به مقدار دلخواه
  • ماست سفت کیسه‌ای ترش: نصف پیمانه
  • پیاز داغ: به مقدار دلخواه
  • نعناع داغ: به مقدار دلخواه

چطور بپزم؟

۱. برنج را داخل قابلمه‌ای متوسط ریخته و آن را تا نیمه با آب پر کنید. اجازه دهید برنج دو ساعت خیس بخورد تا کاملا داخل ‌آش له شود.

۲. سپس مقداری پیاز داغ را همراه عصاره مرغ یا گوشت به آن اضافه کنید و زیر گاز را روشن کنید. در حین پخت اگر آب لازم بود به آن اضافه کنید. وقتی برنج کاملا پخت، باقالا را اضافه کنید.

۳. وقتی باقالا نرم شد، شوید خرد شده، سیر له شده، نمک و فلفل را اضافه کنید. اجازه دهید آش جا بیفتد طوری که دانه‌های برنج در آن مشخص نباشد.

۴. ماست ترش را خوب هم بزنید تا یکدست شود. سپس وقتی‌ آش را خاموش کردید ماست را داخلش ریخته و مخلوط کنید. در آخر‌ آش را داخل ظرف مناسب بکشید و با پیاز داغ، نعناع داغ و سیر داغ تزئین کنید.
 
خورش باقالا با ماهی تن
 
6 دستور پخت با باقالا

چی لازم دارم؟
 
  • باقالا سبز تازه: 300 گرم
  • شوید خشک: سه قاشق غذاخوری
  • تخم‌مرغ: دو عدد
  • سیر: چند حبه
  • نمک، زردچوبه و فلفل: به مقدار لازم
  • روغن زیتون: به میزان لازم
  • ماهی تن: یک قوطی

چطور بپزم؟

۱. باقالا پوست‌کنده را با سیر کوبیده، شوید و زردچوبه در روغن تفت دهید سپس به مقدار لازم آب، نمک و فلفل روی آن بریزید و اجازه دهید بپزد.

۲. مدت زمان پخت باید کوتاه باشد تا باقالا له نشود. وقتی باقالا پخته شد، تخم مرغ‌ها را بشکنید و به همراه ماهی تن درون آن بریزید و در ظرف را ببندید. بعد از پخته شدن تخم مرغ، خورش را در ظرف مورد نظر سرو کنید.
 
کوکوی شوید باقالا
 
6 دستور پخت با باقالا

چی لازم دارم؟
 
  • باقالا سبز پوست کنده: دو لیوان پر
  • سیب‌زمینی متوسط: یک عدد
  • پیاز کوچک: یک عدد
  • سیر: سه تا چهار حبه
  • تخم‌مرغ: سه عدد
  • شوید خشک: دو قاشق غذاخوری
  • نمک، فلفل و زردچوبه: به مقدار دلخواه

چطور بپزم؟

۱. باقالا‌ها را پوست بکنید و بشویید سپس سیب‌زمینی، سیر و پیاز را پوست کنده و ریز کنید. همه این مواد را داخل غذاساز یا چرخ‌گوشت بریزید و خوب مخلوط کنید، سپس شوید خردشده تازه یا خشک، تخم مرغ و ادویه‌های لازم را به آن اضافه کنید.

۲. اگر می‌خواهید کوکو شکل خاصی داشته باشد آن را داخل قالب بریزید، در غیر این صورت آن را به صورت یکنواخت داخل تابه ریخته و بپزید.

۳. بهتر است مواد اولیه کاملا ریز شده باشند تا کوکو خوش طعم‌تر و از نظر ظاهری یکنواخت‌تر باشد. اگر این کوکو را داخل ظرف پیرکس چرب‌شده بریزید و آن را داخل فر بگذارید، روغن کمتری مصرف می‌کنید و غذای‌تان سالم‌تر خواهد بود.
 
باقالا پخته با سبزیجات معطر
 
6 دستور پخت با باقالا

چی لازم دارم؟
 
  • باقالا تازه ریز با پوست دوم: 400 گرم
  • کره مارگارین: 15 گرم یا یک قاشق سوپخوری
  • پیازچه بزرگ حلقه‌حلقه شده: چهار تا پنج عدد
  • گشنیز تازه خردشده: یک قاشق سوپخوری
  • نعناع تازه خردشده: یک قاشق سوپخوری
  • پودر زیره: نصف قاشق چای‌خوری
  • روغن زیتون: یک قاشق سوپخوری
  • نمک: به مقدار لازم

چطور بپزم؟

۱. باقالا‌ها را از پوست اول جدا کنید، سپس قابلمه‌ای مناسب را تا نیمه آب کرده و باقالا‌ها را همراه نمک درون آن بریزید و اجازه دهید بپزند.

۲. سپس آنها را آبکش کرده و بعد پوست دوم‌شان را جدا کنید. کره را داخل ماهیتابه‌ای کوچک بریزید و آن را روی شعله قرار دهید تا آب شود. سپس پیازچه‌های حلقه‌ شده را در ماهیتابه بریزید و دو تا سه دقیقه تفت دهید.

۳. بعد از آن باقالا، گشنیز و نعناع تازه را همراه پودر زیره و مقداری نمک درون ماهیتابه بریزید و کمی حرارت دهید. در پایان روغن زیتون را اضافه کرده و باقالا‌ها را در ظرف مناسب سرو کنید.
 
کوفته شوید باقالا
 
6 دستور پخت با باقالا

چی لازم دارم؟
 
  • گوشت چرخ‌کرده: 300 گرم
  • شوید: 300 گرم
  • باقالا سبز بدون پوست: 300 گرم
  • برنج: 150 گرم
  • روغن: چهار قاشق غذاخوری
  • تخم مرغ: یک عدد
  • پیازداغ: سه قاشق غذاخوری
  • زعفران حل‌شده: یک قاشق غذاخوری
  • نمک، فلفل، زردچوبه و دارچین: به میزان لازم

چطور بپزم؟

۱. از چند ساعت قبل برنج را خیس کرده، باقالا را پاک و پوست دوم آن را هم جدا کنید. شوید را هم پاک کرده، بشویید و ریز خرد کنید.

۲. گوشت، باقالا، شوید، برنج خیس شده، تخم‌مرغ، یک قاشق پیازداغ، نمک، فلفل، کمی زردچوبه و زعفران را با هم مخلوط کرده و خوب ورز دهید تا مواد چسبندگی پیدا کنند.

۳. سپس دو قاشق پیاز داغ را در قابلمه بریزید و با کمی روغن و زردچوبه تفت دهید. بعد از آن مقداری آب و زعفران حل‌شده داخل قابلمه بریزید و بگذارید جوش بیاید.

۴. سپس از مواد کوفته به اندازه یک سیب کوچک برداشته، در دست گرد کنید و داخل قابلمه بگذارید. حرارت را کم کرده و اجازه دهید کوفته‌ها با حرارت ملایم بپزند.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • خردادی

    مجله شدیدا به اقدام شنیع ات اعتراض دارم *_*
    منظورت از باقالا پخته با سبزیجات معطر باقالا قاتوق گیلانی هاست عایا ؟
    دوتا کارت زرد بهت میدم چون هم اسم غذا رو تحریف کردید هم رسپیش رو کلا غلط آموزش دادی .
    دیگه با غذای محبوب ما شوخی نکنیا

  • مریم

    خردادی جو گیر!
    عمل شنیع چیه؟!!! همچنین حرف زدی گفتم چی شده.
    دست مجله درد نکنه واقعا نمیدونستم با باقالی میشه اینهمه غذای راحت و متنوع درست کرد

  • سارا

    منم شمالیم با نظرت موافقم اسم غذای اصیل ما رو تحریف کردین

  • بدون نام

    خوب این غذا که اون غذا نیس

  • ليلا

    تركيب تن ماهي و تخم مرغ يا كلا هرگونه ماهي و تخم مرغ با هم بسيار مسموم كننده و خطرناك است خواهشا مراقب باشيد

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج