اگر دنبال تنوع بخشیدن به سفرهتان هستید...
۱۲ پیش غذای برتر از سراسر دنیا (۲)
آرامآرام پيشغذا هم جاي خود را در سفره ايراني باز كرده است و بسياري دوست دارند با پيشغذاهاي اشتهاآور جديدي آشنا شوند چراكه پيشغذا باعث ميشود شما از غذاي اصلي به ميزان كمتري ميل كنيد و معده آمادگي بيشتري براي آن حجم غذا به دست آورد.
مجله سیب سبز:
12 پیش غذای برتر از سراسر دنیا (1)
7- رول سبزيجات بهاري
۱. ۵۰ گرم رشته فرنگي را بخارپز كرده (ميتوانيد از نودل هم استفاده كنيد) و آبكشي كنيد و بگذاريد آب آن كامل برود.
۲. هويج (دو عدد)، خيار (يك عدد)، فلفل قرمز (دوعدد) و پياز (سهعدد) را به صورت خلال بريده و با هم مخلوط كنيد سپس رشته فرنگي خشك شده را به آن اضافه كنيد.
۳. تعدادي كاغذ برنجي (به تعداد دلخواه) را براي ۱۰ ثانيه در آب در حال جوش بگذاريد تا نرم شود.
۴. كاغذ برنجي را روي دستمال كاغذي حولهاي بگذاريد، مقداري نودل و سبزيجات مخلوط شده را در وسط آن قرار دهيد و كمي گشنيز و نعناع به آن اضافه كنيد سپس كاغذ برنجي را لوله كنيد.
۸- سوپ ذرت شيرين
۱. سه عدد پياز خرد شده را با دو عدد ساقه كرفس ريز شده، مقداري رازيانه، يك حبه سير و يك عدد فلفل تند در روغن تفت دهيد تا زمانيكه مواد نرم شوند.
۲. يك دسته گشنيز را خرد كنيد. همزمان ۱۸عدد بلال ذرت را دان كرده آماده طبخ كنيد. گشنيز را كمي تفت داده بقيه مواد را به آن اضافه كنيد.
۳. يك ليتر آب مرغ به مواد اضافه كرده ذرتها را نيز اضافه كنيد. بگذاريد مواد براي ۳۰دقيقه آرام بجوشند.
۴. ۴۰ گرم خامه تازه به آن اضافه كنيد و چند دقيقه بعد سوپ را از روي حرارت برداريد. هنگام سرو، سوپ را با آتش ملايم گرم كرده و كمي آبليمو به آن اضافه كنيد. ميتوانيد سوپ خود را با خامه و گشنيز خرد شده تزیين كنيد.
۹- ژله چيلي
۱. چهار عدد فلفل چيلي متوسط را خرد كرده، همراه با دو عدد فلفل قرمز بدون تخم خرد شده و ۳۰۰ ميليليتر سركه با هم آنقدر مخلوط كنيد تا همه مواد ريز شوند.
۲. سه قاشق غذاخوري آبليمو و ۸۰۰ گرم شكر دانهريز را به مخلوط اضافه كرده به مدت ۱۰ دقيقه با حرارت بالا حرارت دهيد تا شكر در مخلوط حل شود سپس مخلوط را از روي گاز برداشته ۱۷۵ ميليليتر ژله آب شده را در آن حل كنيد سپس بگذاريد ژله سرد شود. ژله آماده است.
۳. براي اينكه ژله هم شيرين باشد و هم تند، ميتوانيد فلفل قرمز را نيز اضافه كنيد يا اگر ژلهاي آتشين ميخواهيد، ميزان فلفل چيلي را بيشتر كنيد.
۱۰- ماهي قزلآلاي دودي با آووکادو
۱. ۲۰۰ گرم فيله ماهي قـزلآلاي دودي را در اندازههـاي بزرگ ببريد. يك عدد آووكــادوي متوسط را به دو نيم كرده پوست بگيريد و در اندازههاي بزرگ قاچ كنيد؛ تقريبا هماندازه با تكههاي ماهي.
۲. كمي شويد خرد شده را با خامه مخلوط كنيد. در دو ظرف، نيمي از آووكادوها و نيمي از ماهي را بريزيد. كمي آبليمو و نمك و فلفل به آنها اضافه كرده و با مخلوط خامه و شويد و يك قاچ ليمو، آن را تزيين كنيد.
۱۱ - جوانه بروكلي با سس كره پرتقال
۱. بروكليها را به اندازه دلخواه خرد كرده، آبپز كنيد (به زمان زيادي احتياج ندارد). بــراي تهيه سس كره پرتقال، يك قاشق غذاخوري سركه سفيد را با دو قاشق آب و سه عدد دانه فلفل نيمه خرد شده و نمك مخلوط كرده و روي حرارت ملايم گاز قرار دهيد تا كمي آب آن جمع شود.
۲. يك قاشق آب سرد و سه زرده تخممرغ را به مواد اضافه كرده و مستمر هم بزنيد و همزمان به مرور ۲۵۰گرم كره بينمك را اضافه كنيد. همزمان مراقب باشيد دماي زير ظرف زياد نشود همچنین مواد از يكديگر جدا نشوند.
۳. به آرامي نصف قاشق چايخوري آبليمو، يك قاشق چايخوري پوست پرتقال رنده شده و آب يك پرتقال خوني كوچك را به مواد اضافه كرده صبر كنيد تا سس قوام بيايد.
۱۲- گوآكاموله
۱. دو عدد آووكادوی بزرگ را از وسط نصف كرده و گوشت آن را در يك هاون خالـي كنيــد. مقداري سس تند (سس توباسكو اگر در دسترس بود)، نصف يك پياز بنفش خرد شده، كمي آبليمو، كمي نمك، يك عدد گوجه خرد شده و كمي گشنيز خرد شده را به آووكادوها اضافه كرده خوب هم بزنيد.
۲. اين پيشغذا را ميتوانيد بهصورت خالي يا همراه با چيپس هم ميل كنيد. اين پيش غذا را نبايد در حجم زياد درست كنيد، چون رنگ سبز آووكادو در معرض هوا به سرعت به قهوهاي تبديل ميشود.
ارسال نظر