مــاتِم بــریانی
دستور آشپزی: برنج پخته شده را با محلول زعفران مخلوط کرده و به تابه مایه ماست و گوشت را اضافه کنید. هنگامی که کره آب شد، آبلیمو را اضافه کرده و نمک آن را اضافه كنيد....
برترین ها:
مواد لازم برای چهار نفر
- گوشت گوسفند خورشی : ۳۰۰ گرم
- پیاز متوسط رنده شده : یک عدد
- رب گوجه فرنگی : ۳ قاشق غذاخوری
- پودر هل : يك قاشق چایخوری
- زردچوبه : ۳ قاشق چایخوری
- پودر فلفل قرمز : یک قاشق چایخوری
- پودر دارچین : یک قاشق چایخوری
- پودر گیشنیز : یک قاشق چایخوری
- فلفل سبز تند چرخشده : ۲ عدد
- سیر رنده شده : ۲ حبه
- ماست خامهای : ۷۵ گرم
- نعنا ساطوری : دو قاشق غذاخوری
- آبلیمو : سه قاشق غذاخوری
- زعفران دمکرده : سه قاشق چایخوری
- برنج پخته شده : ۴ پیمانه
- روغن : ۶ قاشق غذاخوری
- كره : ۲۵ گرم
روش تهیه
۱ - گوشت را با پیاز و یک قاشق چایخوری زردچوبه در دو قاشق غذاخوری روغن تفت دهید. سپس دو پیمانه آب جوش روی آن ریخته و روی شعله متوسط با در بسته، دو ساعت بپزید تا زمانی که گوشت نرم شود. گوشت پخته شده را کنار بگذارید.
2 - چهار قاشق غذاخوری روغن را داغ کرده و پیاز و رب گوجهفرنگی را دو دقیقه روی شعله متوسط تفت دهید. سپس ادویهها را اضافه کرده و یک دقیقه تفت دهید تا عطر آن پخش شود.
۳ - فلفل چرخشده و سیر را اضافه کرده و یک دقیقه دیگر تفت دادن را ادامه دهید. سپس ماست را با یک قاشق غذاخوری نعنا اضافه کنید و به جوش آورید. گوشت را به تابه اضافه کرده و با مایه مخلوط کنید.
4 - برنج پخته شده را با محلول زعفران مخلوط کرده و به تابه مایه ماست و گوشت را اضافه کنید. هنگامی که کره آب شد، آبلیمو را اضافه کرده و نمک آن را اضافه كنيد. برنج زعفرانی را نیز افزوده کرده و بچشيد سپس مخلوط کنید. هنگامی که برنج گرم شد، غذا را در دیس کشیده و با نعنای باقیمانده تزيین کنید.
ارسال نظر