پاستيتسيو، خوراکی اصالتا یونانی
پاستيتسيو به عنوان يك وعده غذايي غني، سنگين و چرب و چيلي مناسب ذائقه ايراني! و ناهاري دلچسب است. پيشنهاد ميشود براي اينكه غذايي رژيميتر داشته باشيد به جاي گوشت قرمز، از مرغ، بوقلمون يا شترمرغ در طبخ آن استفاده كنيد تا بعد از صرف غذا بتوانيد حركت كنيد!
برترین ها:
پاستيتسيو خوراكي اصالتاً يوناني است كه به عنوان يك وعده غذايي غني، سنگين و چرب و چيلي مناسب ذائقه ايراني! و ناهاري دلچسب است. پيشنهاد ميشود براي اينكه غذايي رژيميتر داشته باشيد به جاي گوشت قرمز، از مرغ، بوقلمون يا شترمرغ در طبخ آن استفاده كنيد تا بعد از صرف غذا بتوانيد حركت كنيد!
مواد لازم برای 4 تا 6 نفر
- گوشت گوساله چرخكرده : ۴۵۰ گرم
- پياز بزرگ ساطوري: يك عدد
- رب گوجهفرنگي: ۴ قاشق غذاخوري
- آب مرغ يك پيمانه: ۲۵۰ ميليليتر
- دارچين: يك قاشق چايخوري
- پاستاي فرمي: ۳۰۰ گرم
- خامه سفت : ۳۰۰ ميليليتر
- كره: ۲۵ گرم
- آرد: ۲۵ گرم
- گوجهفرنگي متوسط ورقه ورقه: ۲ عدد
- نمك و فلفل: به ميزان لازم
روش تهیه :
فر را روي 200 درجه سانتيگراد گرم كنيد. گوشت چرخكرده و پياز را در يك تابه نسوز بدون روغن روي شعله متوسط تفت دهيد. دائم آن را هم بزنيد تا پياز نرم شده و گوشت قهوهاي كمرنگ شود.
رب گوجهفرنگي، دارچين و آب مرغ را اضافه كرده و كمي نمك و فلفل بزنيد. در تابه بسته و ۱۰ دقيقه آن را بجوشانيد.
پاستا را در يك قابلمه آب جوشان و نمك ۱۲-۱۰ دقيقه بجوشانيد تا نرم شود، اما كامل نپزيد.
در يك ظرف نسوز مناسب كه چرب شده است پاستا و مايه گوشت را به ترتيب لايه لايه بچينيد.
كره را در يك قابلمه آب كنيد، آرد را ۳۰ ثانيه در آن تفت داده و خامه را اضافه كنيد. هنگامي كه سس گرم شد و مواد كاملاً و يكدست با هم مخلوط شدند نمك و فلفل زده و از روي شعله برداريد.
چند قاشق از سس را روي مايه گوشت و پاستا ريخته و گوجهفرنگيهاي حلقهحلقه را روي آن بچينيد. باقي سس را روي گوجهفرنگي ريخته و ۳۰ تا ۳۵ دقيقه در فر قرار دهيد تا روي آن طلايي شود سپس با سالاد سرو كنيد.
نكات:
۱- ميتوانيد براي تهيه سس به جاي خامه از ۲۰۰ ميليليتر شير استفاده كنيد اما سس را بيشتر حرارت دهيد تا غليظ شود.
۲ - ميتوانيد مقداري آرد سوخاري روي سس بپاشيد تا روي آن خوشرنگتر شود.
نظر کاربران
فکرکنم خوشمزه بشه
براي ايرانيها پر خرجه ولي خوشمزه