سوپ كاهو
در مرکز بشقاب سالامی گریل شده طعم داده شده با سیر و جعفری قرار میگیرد. سوپ از کنار بشقاب به آرامی اضافه میشود.
برترین ها:
مواد لازم برای چهار نفر:
- کاهو: یک عدد
- پیاز: دو عدد درشت
- سیر: ۳ حبه سیب زمینی: یک عدد درشت
- فلفل دلمه ای: یک عدد
- قرص عصاره مرغ: یک عدد
- سبزی (جعفری خرد شده): ۴ قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل به مقدار لازم
- پودر کاری: ۲ قاشق غذاخوری
- شیر : یک لیوان
- سالامی
روش تهیه:
در قدم اول پیاز با زنجبیل تازه(جینجر) و کاری همراه با سیر تازه سرخ شود.
سپس تکههای خرد شده کاهو به قابلمه اضافه شود و کاملا تفت داده شود.
بعد از اینكه اطمینان از سرخ شدن کامل کاهو حاصل شد، تکه های فلفل دلمهای و سیب زمینی اضافه می شود و تفت داده میشود.
عصاره مرغ را اضافه میکنیم، مخلوط ۱۰ دقیقه به آرامی جوش میخورد، قبل از سرو با بلندر میکس شود، نمک، فلفل و چاشنی اضافه میشود، و کمی شیر ...
حالا این ترکیب ۲ تا ۳ دقیقه در مرحله آخر جوش بخورد. این جوش خوردن آخر، از آن جوش خوردنهاست. زمانی که سوپ کاهوی لذیذ ما جا افتاده و آماده سرو است.
فوت آشپزی
برای حفظ زیبایی بشقاب مراحل زیر به دقت اجرا شود.
در مرکز بشقاب سالامی گریل شده طعم داده شده با سیر و جعفری قرار میگیرد. سوپ از کنار بشقاب به آرامی اضافه میشود.
نظر کاربران
آقاى شهاب حسيني نمونهكامل يك هنرمند با شخصية ؛؛باعث افتخار مملكته
ببخشید الان این مطلب چه ربطی به آقای حسینی داشت؟
ببخشید اونوقت شهاب حسینی چه ربطی به سوپ کاهو داره؟