كيك آناناس
كره و شكره قهوهاي را داخل ظرف ريخته، روي حرارت قرار دهيد تا شكر ذوب شود از اين مخلوط كف قالب موردنظر بريزيد، سپس يك حلقه آناناس كف ظرف قرار داده و يك عدد گيلاس وسط آناناس بگذاريد..
برترین ها:
مواد لازم:
- كره: ۱۰۰ گرم
- شكر قهوهاي روشن: ۱۰۰ گرم
- كمپوت آناناس: يك عدد
- گيلاس گلاسه شده: به ميزان لازم
- كره اضافي: ۹۰ گرم شكر: ۱۶۰ گرم
- آرد: ۱۱۰ گرم
- آرد ذرت: ۸۰ گرم
- تخممرغ: ۳ عدد
- بيكينگ پودر: يك قاشق سوپخوري
- خامه: ۷۰ گرم
- آب ليمو: ۴ قاشق سوپخوري
- رنده پوست پرتقال: يك قاشق چايخوري
روش تهيه:
۱ - كره و شكره قهوهاي را داخل ظرف ريخته، روي حرارت قرار دهيد تا شكر ذوب شود.
۲ - از اين مخلوط كف قالب موردنظر بريزيد، سپس يك حلقه آناناس كف ظرف قرار داده و يك عدد گيلاس وسط آناناس بگذاريد.
۳ - حال مواد كيك را آماده كنيد، به اين ترتيب كه آردها و بيكينگپودر را الك كرده، داخل كاسه همزن بريزيد.
۴ - كره اضافي، شكر و تخممرغ را به همراه پوست پرتقال رنده شده، خامه و آبليمو اضافه كرده و همزن را روشن كنيد.
۵ - اول با دور همزن كند و بعد با دور متوسط بزنيد تا مواد تغيير رنگ داده و روشن شود.
۶ - مواد آماده را روي آناناسها بريزيد و داخل فر از پيش گرم شده با حرارت ۱۷۰ درجه سانتيگراد به مدت ۴۰ الي ۴۵ دقيقه قرار دهيد تا بپزد.
۷ - پس از خنك شدن، كيك را از داخل قالب روي ظرف موردنظر برگردانيد و با رنده پوست ليمو و خامه فرم گرفته تزئين كنيد.
ارسال نظر