لينگویين با سس میگو
ترکیب اعجاب انگیز پیاز، سیر و گوجهفرنگی در کنار میگو، یک سس بینظیر برای این خوراک پاستا فراهم میکند. این سس بوی میگو را کاملا میگیرد و برای ایرانیها که فقط میگو را سرخکرده میخورند (غیراز جنوبیها که خورشهای نغزی از ماهی و میگو تهیه میکنند)، تجربهای جدید است که مطمئنا لذتبخش خواهد بود.
برترین ها:
مواد لازم براي 4 نفر
- روغن مايع: ۸ قاشق غذاخوري
- پياز متوسط ساطوري: يك عدد
- سير ساطوري: يك حبه
- گوجهفرنگي ساطوري: ۴۰۰ گرم
- نمك و فلفل: به ميزان لازم
- ريحان: چند ساقه
- ميگو: ۴۰۰ گرم، پاك كرده
- پاستاي لينگويين: ۳۰۰ گرم
روش تهيه
۱ - پاستا را در ۴ ليتر آب جوش كه چهار قاشق غذاخوري نمك و چهار قاشق غذاخوري روغن به آن اضافه كردهايد، ۱۵ دقيقه بجوشانيد تا مغزپخت شود.
۲ - سه قاشق غذاخوري روغن را در يك قابلمه داغ كرده و پياز را ۴، ۵ دقيقه روي شعله متوسط تفت دهيد تا نرم شود.
۳ - سير و گوجهفرنگي را اضافه كرده و حدود ۳۰ دقيقه آن را بپزيد (در صورت نياز يكدوم پيمانه آبجوش به سس اضافه كنيد تا ته نگيرد)، سپس سس را از صافي رد كرده و نمك و فلفل آن را بيافزاييد.
۴ - روغن باقيمانده را در يك تابه روي شعله متوسط داغ كرده و ميگوها را ۴ دقيقه در آن تفت دهيد و كمي نمك و فلفل سياه به آن بزنيد، سپس سس را به آن اضافه كرده و پس از اينكه به جوش آمد، پاستا را در يك ظرف كشيده و سس را روي آن بريزيد. غذا را با برگ ریحان تزئین کنید.
ارسال نظر