يك اثر هنری از ملوان زبل: رول ژامبون و اسفناج
یک پیش غذا، میان وعده و غذای رژیمی بینظیر برای کسانی که اسفناج را فقط بلدند به صورت بورانی استفاده کنند. تجربه این ترکیب جدید اسفناج و لبنیات لذتبخش خواهد بود. به جای هلههوله و خوراکیهای قندی و بیخاصیت این رول را به عنوان تغذیه کودکان در مدرسه به آنها بدهید تا به جای سوءهاضمه، گردن کلفت شوند!!!
برترین ها:
مواد لازم برای 12 رول
- اسفناج پخته: ۲۰۰ گرم
- ژامبون مرغ: ۶ ورق
- پنیر خامه ای: ۱۵۰ گرم
- سس مایونز: ۱۰۰ گرم
- برگ کرفس: ۳ قاشق غذاخوری، ساطوری پیازچه: ۲ عدد، ساطوری
- فلفل سیاه: به میزان لازم
روش تهیه:
۱ - اسفناج را با دست بچلانید تا آب آن کاملا خارج شود، سپس ساطوری کنید.
۲ - در یک کاسه، اسفناج، پنیر خامه ای، برگ کرفس و پیازچه را مخلوط کنید و فلفل بپاشید. به دلیل استفاده از ژامبون و پنیر خامه ای، نمک توصیه نمی شود.
۳ - یک کاغذ روغنی را روی میز کار پهن کرده و کمی چرب کنید. مایه اسفناج را با کاردک یا چاقوی پهن به ضخامت ۲ سانتیمتر روی آن پهن کنید.
۴ - سس مایونز را روی مایه اسفناج ریخته و به آرامی آن را پهن کنید تا به لایه زیرین فشار نیاید.
۵ - ورقه های ژامبون را روی مایونز قرار دهید، سپس کاغذ روغنی را از یک سمت به آرامی بلند کرده و ا سفناج و ژامبون را رول کنید. هنگامی که به انتهای رول رسیدید، کاغذ را دور آن بسته و ۲ ساعت در یخچال بگذارید تا سفت شده و ببندد. کاغذ دور رول را باز کرده و برش بزنید.
ارسال نظر