پيشنهادي كه نميتوانيد به سادگي از آن بگذريد
کیش اسفناج بدون خمیر
این کیش کلاسیک بسیار خوشمزه است و به دلیل آن که خمیر در آن استفاده نشده، شامی سبک، مقوی و مطبوع خواهد بود. طعم و بافتی منحصر به فرد دارد و میتوانید به سلیقه خود انواع سبزیجات، پنیرها و ادویه جات را در آن اضافه یا جایگزین کنید.
برترین ها:
مواد لازم برای 4 تا 6 نفر
- روغن مایع: ۴ قاشق غذاخوری
- سیر: یک عدد، رنده شده
- پیاز متوسط: یک عدد، خلالی ریز
- قارچ: ۱۰۰ گرم، ورقه ورقه
- اسفناج پخته: ۲۵۰ گرم، آب گرفته و ساطوری
- آرد سفید: یک قاشق غذاخوری
- تخم مرغ: ۵ عدد
- بیکینگ پودر: یک قاشق چایخوری
- پنیر گودا: ۲۰۰ گرم، رنده شده
- پودر پنیر پارمزان: ۳۰ گرم
- نمک و فلفل: به میزان لازم
روش تهیه
۱ - فر را روی ۱۷۵ درجه سانتیگراد داغ کنید. یک ظرف پای ۲۰ سانتیمتری را چرب کنید.
۲ - روغن را دریک تابه روی حرارت متوسط داغ کرده و پیاز، سیر و قارچ را ۴، ۵ دقیقه تفت دهید تا پیاز نرم و آب قارچ کشیده شود. اسفناج را اضافه کرده و غذا را آنقدر تفت دهید تا آب آن کاملاً تبخیر شود، اما دایم آن را هم بزنید تا نسوزد.
۳ - در یک کاسه بزرگ، تخم مرغ، بیکینگ پودر، آرد، پنیرها و نمک و فلفل را کاملاً مخلوط کرده و مراقب باشید، آرد گلوله نشود. مایه اسفناج را که سرد شده است به تخم مرغ اضافه کرده و مخلوط کنید تا یکدست شود، سپس مایه کیش را در قالب بریزید.
۴ - ظرف کیش را ۲۵ تا ۳۰ دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید و هنگامی که روی آن طلایی و مایه از ظرف جدا شد، آن را از فر خارج کرده و پس از ۱۰ دقیقه از قالب خارج کرده و برش بزنید. برای تزئین می توانید از پودر پنیر پارمزان استفاده کنید.
نظر کاربران
منظور از کیش ... کیک است دیگر؟؟؟؟؟
پاسخ ها
نه سارا جون کیش یه نوع پیش غذا یا اردو هستش
ممنون ناشناس جون ...
طبخ ماهي با اسفناج رابي زحمت بفرماييد باتشكر