۱۹۳۱۰
۵۰۱۰
۵۰۱۰
پ

سوپ اسفناج

این سوپ خوشمزه، فوق‌العاده مقوی و مغذی است. رنگ سبز تیره آن بسیار زیبا و دلیلش استفاده از اسفناج خام در مرحله آخر پخت است. از خوردن این سوپ با نان تست برشته لذت ببرید و اگر می خواهید غذایی صددرصد گیاهی داشته باشید، آب سبزیجات را جایگزین، آب مرغ کنید.

سوپ اسفناج

سوپ اسفناج

برترین ها:

مواد لازم برای 4 نفر
  • روغن مایع: ۳ قاشق غذاخوری
  • سیر: ۲ حبه، ورقه ورقه
  • پیاز کوچک: یک عدد، ساطوری
  • کرفس: یک ساقه، ساطوری
  • سیب زمینی: یک عدد متوسط، نگینی
  • آب مرغ: ۲ پیمانه، نیم لیتر
  • خامه: ۲۰۰ میلی لیتر
  • اسفناج: ۲۵۰ گرم، خرده شده
  • نمک و فلفل: به میزان لازم


روش تهیه

۱ - روغن را در قابلمه داغ کرده و سیر، پیاز، کرفس و سیب زمینی را ۵ دقیقه روی شعله متوسط تفت دهید. آب مرغ را به همراه دوسوم خامه اضافه کرده و سوپ را به جوش آورید. سپس شعله را کم کرده و با در بسته، ۱۵ دقیقه بپزید.

۲ - نیمی از اسفناج را اضافه کرده و پخت را ۱۰ دقیقه دیگر ادامه دهید.

۳ - سوپ را کنار بگذارید تا سرد شود، سپس اسفناج باقیمانده را اضافه کرده و با غذاساز یا گوشت کوب برقی، سوپ را پوره کنید.

۴ - سوپ را مجدداً روی شعله کم بگذارید تا گرم شود، نمک و فلفل آن را اندازه کرده و هنگام سرو با باقی خامه سوپ را تزيین کنید.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج