سوپ اسفناج
این سوپ خوشمزه، فوقالعاده مقوی و مغذی است. رنگ سبز تیره آن بسیار زیبا و دلیلش استفاده از اسفناج خام در مرحله آخر پخت است. از خوردن این سوپ با نان تست برشته لذت ببرید و اگر می خواهید غذایی صددرصد گیاهی داشته باشید، آب سبزیجات را جایگزین، آب مرغ کنید.
برترین ها:
مواد لازم برای 4 نفر
- روغن مایع: ۳ قاشق غذاخوری
- سیر: ۲ حبه، ورقه ورقه
- پیاز کوچک: یک عدد، ساطوری
- کرفس: یک ساقه، ساطوری
- سیب زمینی: یک عدد متوسط، نگینی
- آب مرغ: ۲ پیمانه، نیم لیتر
- خامه: ۲۰۰ میلی لیتر
- اسفناج: ۲۵۰ گرم، خرده شده
- نمک و فلفل: به میزان لازم
روش تهیه
۱ - روغن را در قابلمه داغ کرده و سیر، پیاز، کرفس و سیب زمینی را ۵ دقیقه روی شعله متوسط تفت دهید. آب مرغ را به همراه دوسوم خامه اضافه کرده و سوپ را به جوش آورید. سپس شعله را کم کرده و با در بسته، ۱۵ دقیقه بپزید.
۲ - نیمی از اسفناج را اضافه کرده و پخت را ۱۰ دقیقه دیگر ادامه دهید.
۳ - سوپ را کنار بگذارید تا سرد شود، سپس اسفناج باقیمانده را اضافه کرده و با غذاساز یا گوشت کوب برقی، سوپ را پوره کنید.
۴ - سوپ را مجدداً روی شعله کم بگذارید تا گرم شود، نمک و فلفل آن را اندازه کرده و هنگام سرو با باقی خامه سوپ را تزيین کنید.
ارسال نظر