۱۹۲۷۲۳
۵۰۰۴
۵۰۰۴
پ

پانکوی ایتالیایی

فر را روی درجه ی ۴۵۰ درجه فارنهایت گرم کرده و روی سینی نچسب فر، روغن اسپری کنید. میتوانید به وسیله برس روغن را به کف سینی بمالید.

مامی سایت:

مواد لازم:

  • سفیده تخم مرغ : ۳ عدد
  • سس خردل : یک قاشق سوپخوری
  • نان ایتالیایی خرد شده : یک فنجان
  • پنیر پارمزان کم چرب : ۴/۱ فنجان
  • مرغ بدون استخوان : ۴ قطعه
  • سس سرکه و نمک گرم : ۴/۳ فنجان
  • کلم فرانسوی : به دلخواه

پانکوی ایتالیایی

۱. فر را روی درجه ی ۴۵۰ درجه فارنهایت گرم کرده و روی سینی نچسب فر، روغن اسپری کنید. میتوانید به وسیله برس روغن را به کف سینی بمالید.

۲. سفیده تخم مرغ با چنگال یا همزن دستی خوب بزنید تا از حالت لختگی در آید و سپس سس خردل را به سفیده تخم مرغ اضافه کنید و این مخلوط را در ظرف کم عمقی مانند بشقاب بریزید.

۳. در ظرف دیگری پنیر و خرده نانها مخلوط کنید ( به جای خرده نان میتوانید از پودر سوخاری یا کورن فلکس استفاده کنید. این مخلوط را نیز درون ظرف کم عمقی بریزید و کنار بگذارید.

۴ . تکه های مرغ را ابتدا داخل آرد سپس بغلطانید سپس درون سفیده تخم مرغ غلطانده و پس از آن داخل خرده نانها قرار دهید و خرده نان یا پودر سوخاری را با دست روی آن بریزید. طوری که تمام قسمتهای مرغ آغشته به پودر سوخاری گردد.

۵. تکه های مرغ آماده را درون سینی فری که از قبل چرب کرده اید بچینید و در دمای ۴۵۰ درجه به مدت ۱۵ دقیقه در فر قرار دهید.اگر ‌می‌خواهید روی آنها طلایی شود یک دقیقه بیشتر بگذارید در فر بماند.

۶. غذا آماده است و آن را با سس سرکه و نمک سرو کنید ‌می‌توانید برای تزئین از سالاد کلم هم استفاده کنید.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج