توپک برنجیِ ایتالیایی
این توپک های برنجی که می بینید خوشمزه و مقوی و یک غذای ایتالیایی محسوب می شوند. تهیه آنها اصلا سخت نیست.غذای جدیدی محسوب می شودو می توانید آنها را درست کنید و از طعمشان لذت ببرید.
مواد لازم:
- یک و یک دوم فنجان برنج
- دو و یک چهارم فنجان استاک سبزیجات
- یک فنجان پنیر پارمزان رنده شده
- یک عدد تخم مرغ زده شده
- یک و یک دوم قاشق غذا خوری برگ مریم گلی خشک شده
- ۱۰۰ گرم پنیر موزارلا قطعه قطعه شده (۱۴ قطعه)
- دو سوم فنجان خرده های نان
- سس گوجه فرنگی
طرز تهیه:
۱. برنج را با آب سبزیجات روی اجاق قرار دهید و بعد از کمی پخته شدن ، پنیر پارمزان ، تخم مرغ و مریم گلی خشک شده را اضافه کنید.
۲. نمک و فلفل بزنید. سپس پختن را ادامه دهید تا آب آن بخار شود.فر را روی ۲۰۰ درجه سانتی گراد قرار دهید و یک سینی پخت را کاغذ روغنی بگیرید.
۳. از مواد به اندازه گردو جدا کنید و با دست آنرا گرد کنید.در مرکز آن یک حبه پنیر قرار دهید و سپس گردو را در خرده های نان بغلتانید و در سینی مرتب کنید.
۴. روغن زیتون را روی آن اسپری کنید و به مدت ۱۰ دقیقه سینی را در فر قرار دهید تا اینکه طلایی و ترد شود.سپس بعد از بیرون آوردن از فر با سس میل کنید.
ارسال نظر