۱۸۸۷۵۷
۱ نظر
۵۰۹۴
۱ نظر
۵۰۹۴
پ

نوشیدنی‌های گرم؛ از هات چاکلت تا چای زنجبیل

بسیاری از ما ایرانی ها لذت نوشیدن یک استکان چای را به هیچ نوشیدنی دیگری نمی فروشیم. اما هستند بعضی ها هم که چای برایشان جذابیت ندارد و نوشیدنی های گرم دیگری را ترجیح می دهند؛ از انواع نسکافه و قهوه گرفته تا دمنوش و ...

نوشیدنی‌های گرم؛ از هات چاکلت تا چای زنجبیل
برترین ها: بسیاری از ما ایرانی ها لذت نوشیدن یک استکان چای را به هیچ نوشیدنی دیگری نمی فروشیم. اما هستند بعضی ها هم که چای برایشان جذابیت ندارد و نوشیدنی های گرم دیگری را ترجیح می دهند؛ از انواع نسکافه و قهوه گرفته تا دمنوش و ... . به همین منظور، انواع مختلفی از نوشیدنی های گرم را برایتان پیدا و گردآوری کرده ایم که شاید برخی از آنها به نوشیدنی محبوب هر روزتان تبدیل شوند.

چای شیر و عسل

نوشیدنی‌های گرم؛ از هات چاکلت تا چای زنجبیل

مواد لازم

يك كيسه چاي
يك دانه هل
مقداري فلفل سياه خرد شده
دو عدد چوب دارچين
يك عدد ميخك
مقداري زنجيل تازه پوست كنده
يك فنجان آب گرم
يك فنجان شير
يك قاشق عسل
مقداري جوز و وانيل

طرز تهیه

1. همه مواد به جز عسل و شير را در يك ظرف بريزيد و بگذاريد جوش بيايد. بعد از آن شير و عسل را اضافه كنيد و خوب هم بزنيد. بعد كه دوباره جوش آمد آن را از روي حرارت‌ برداريد و بگذاريد 10 دقيقه بماند تا مواد آن را ته‌نشين شود و بعد آن را در يك فنجان بريزيد و نوش جان كنيد.

هات‌‌چاكلت خــانگي

نوشیدنی‌های گرم؛ از هات چاکلت تا چای زنجبیل

مواد لازم

شير جوش
ليوان بزرگ
شير سرد: ۳۰۰ ميلي‌ليتر
پودر كاكائو سياه: يك تا2 قاشق چاي‌خوري
شكلات صبحانه: يك تا ۲ قاشق چاي‌خوري
بستني شكلاتي: يك اسكوپ يا 2 قاشق غذا‌خوري

طرز تهيه

1. شير را درون شير‌جوش ريخته و روي حرارت ملايم گاز بگذاريد. بسته به مقدار تلخي كه مايليد نوشيدني شما داشته باشد، بين يك تا 2 قاشق چاي‌خوري پودر كاكائو تلخ را به شير اضافه كنيد و سپس شكلات صبحانه و بستني شكلاتي را نيز به آن اضافه كنيد و خوب هم بزنيد و بگذاريد تا نوشيدني خوب داغ شود. وقتي كه كف روي آن ايجاد شد آن را درون ليوان سرو كنيد.

2. براي تنوع دادن به نوشيدني خود مي‌توانيد از شكلات صبحانه‌هاي طعم‌دار استفاده كنيد يا به‌طور مثال به مواد بالا كره بادام زميني نيز اضافه كنيد.

قهوه كريول

نوشیدنی‌های گرم؛ از هات چاکلت تا چای زنجبیل

مواد لازم

۳ فنجان قهوه
يك پر پوست پرتقال
يك پر پوست ليمو
مقداري ميخك
دو عدد چوب دارچين
يك‌دوم فنجان هويج
يك‌چهارم فنجان آب نارگيل

طرز تهیه

۱. اين قهوه در نيواورلئان زياد مورد مصرف قرار مي‌گيرد. ميخك، پوست پرتقال و ليمو را در يك ماهي‌تابه بريزيد و دارچين، هويج و آب نارگيل را به آرامي روي ماهي‌تابه با اين مواد حدود پنج دقيقه گرم كنيد.

۲. حالا دارچين و پوست ليمو را دور بيندازيد. زير شعله را كم كنيد و قهوه را به مخلوط اضافه كنيد. بعد از آنكه قهوه جوش آمد آن را از روي شعله‌برداريد و در فنجان بريزيد و نوش جان كنيد.

چاي زنجبيل

نوشیدنی‌های گرم؛ از هات چاکلت تا چای زنجبیل

مواد لازم

چهار فنجان آب
چند تكه چوب زنجبيل

طرز تهیه

1. زنجبيل از قديم‌الايام مورد مصرف مردم ايران، هند و چين بوده است. پوست زنجبيل را كنده و آن را به شكل ورقه‌هاي بسيار نازك برش دهيد.

2. آب را در ظرفي مناسب جوش بياوريد و در اولين لحظات جوش آمدن آب، ورقه‌هاي زنجبيل را به آن اضافه كنيد. حرارات را كم كنيد و اجازه دهيد ۱۵ تا ۲۰ دقيقه بماند. حالا چاي را صاف و براي ايجاد طعم بهتر به آن عسل و ليمو ترش اضافه كنيد.

بمب اسپرسو با زرده تخم‌مرغ و شير

نوشیدنی‌های گرم؛ از هات چاکلت تا چای زنجبیل

مواد لازم

يك‌سوم فنجان شير
دوسوم فنجان مخلوط زرده تخم‌مرغ و شير
۴۵ گرم اسپرسو و جوز

طرز تهیه

۱. اين اسپرسو فقط پنج دقيقه زمان لازم دارد تا آماده شود. شير و مخلوط زرده تخم‌مرغ را در يك ظرف بريزيد و حرارت دهيد. بعد از آن اسپرسو را اضافه كنيد. حالا براي ريختن اين نوشيدني بهتر است با يك قاشق كف آن را نگه داريد تا مخلوط در ليوان بریزد و بعد كف را روي آن بريزيد. اگر دل‌تان خواست كمي جوز روي اين كف بريزيد.

هات‌چاكلت مكزيكي

نوشیدنی‌های گرم؛ از هات چاکلت تا چای زنجبیل

مواد لازم

۳ فنجان شير
2 قاشق غذاخوري پودركاكائو
۲ قاشق غذاخوري شربت افرا يا عسل
يك‌چهارم قاشق چاي‌خوري وانيل

طرز تهیه

1. شير را در يك ظرف بريزيد و بگذاريد جوش بيايد. اين كار باعث مي‌شود كاكائو زودتر در شير ذوب شود. حالا پودركاكائو، شربت افرا و دارچين را اضافه و حرارت را خاموش كنيد.

2. با يك چنگال خوب هم‌ بزنيد. بعد از پنج دقيقه اين نوشيدني آماده است.

ذرت شيرين و شير

نوشیدنی‌های گرم؛ از هات چاکلت تا چای زنجبیل

مواد لازم

پنج عدد ذرت زرد
سه فنجان شير
يك فنجان شكر
دو تا سه عدد دارچين

طرز تهیه

1. اين نوشيدني شيرين در آمريكاي مركزي طرفداران زيادي دارد. با يك چاقو دانه ذرت را از آن جدا كنيد و در يك مخلوط‌كن با يك‌دوم فنجان شير دو تا سه دقیقه هم بزنيد تا صاف شود.

2. حالا پوره ذرت را به يك ظرف منتقل و باقي‌مانده شير و يك‌دوم فنجان شكر و دارچين را اضافه كنيد و هم بزنيد. بعد از آنكه مواد را در حرارت بالا خوب هم زديد حرارت را كم كنيد اما هم زدن را ادامه دهيد تا مخلوط كمي غليظ شود.

3. بعد از 15 دقيقه نوشيدنی شما آماده است. اين مقدار مواد لازم براي چهار فنجان نوشيدني كفايت مي‌كند.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • یگانه

    عالی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج