نوشیدنیهای مفید برای عید (۲)
در تعطیلات که فرصت زیاد است و میتوان کارهای زیادی انجام داد، توصیه میکنیم اسموتی و آبمیوههای مخلوطی که در این مطلب سریالی برایتان آموزش دادهایم را درست کنید تا هم با روش تهیه آنها آشنا شوید و هم در کنار خوراکیهای مضر عید، دستکم یک خوراکی سالم هم داشته باشید.
البته همه موارد این پست، نوشیدنی در غالب اسموتی هستند. تهیه اسموتی خیلی آسان است. فقط چند نوع ماده خوراکی و یک مخلوطکن نیاز است تا همه چیز را با هم مخلوط کنید و بنوشید. همین!
با ما همراه باشید.
نوشیدنیهای مفید برای عید (1)
اسموتی توتفرنگی و بابونه
مواد لازم
یکدوم فنجان دمنوش بابونه
یک فنجان توتفرنگی
یک فنجان آناناس
یک فنجان ماست پروبیوتیک
یک قاشق مرباخوری عسل
یکدوم فنجان یخ
طرز تهیه
1. تمام ترکیبات گفته شده را در مخلوطکن، مخلوط کنید. بهترین زمان مصرف، قبل از وعده ناهار یا وعده شام است.
۲. بابونه جزء ترکیباتی است که میتواند مشکلات گوارشی شما را کمتر کند. به ویژه زمانیکه با ماست پروبیوتیک، عسل ترکیب میشود از طریق افزایش جمعیت باکتریهای مفید کولون و کاهش باکتریهای مضر تولیدکننده گاز، سبب کاهش تولید گاز و نفخ میشود.
معجون سبز
مواد لازم
كيوي: سه عدد
پودركاكائو: يك قاشق غذاخوري
موز: دو عدد كوچك
چاي نعناع: يك فنجان
اسفناج: دو دسته كوچك
بلوبري: سه تا چهار عدد
طرز تهیه
1. در مورد چاي نعناع بايد گفت که ميتوانيد از دو گزينه استفاده كنيد يا استفاده از چاي كيسهاي يا خود گياه نعناع را بهصورت تازه يا خشك دم كنيد كه البته ما دومين گزينه را پيشنهاد ميكنيم. اما اگر كمبود وقت داريد ميتوانيد گزينه اول را انتخاب كنيد.
۲. ميوه بلوبري را ميتوان بيشتر در فصل تابستان پيدا كرد، اما براي تهيه اين اسموتي در این فصل ميتوانيد بستهبندي شده آن را از فروشگاههاي زنجيرهاي خريداري كنيد. اما فراموش نكنيد در اين فصل بلوبري بهصورت يخ زده و بستهبندي به فروش ميرسد، به همين دلیل بهتر است به تنهايي خورده نشود و در موادي مثل اسموتيها، بستني يا كيكها مخلوط شود تا طعم بهتري از آن را بچشيد.
3. يك بسته كوچك از ميوه بلوبري، قيمت نسبتا بالايي دارد، به همين دلیل براي مقرون بهصرفه بودن اين معجون ميتوانيد انگور را جايگزين اين ميوه كنيد. اين ميوه بهصورت گلخانهاي در فصل زمستان در بازارهاي ميوه به فروش ميرسد. همچنين وجود آنتياكسيدان در انگور باعث شده است تا بهعنوان يكي ديگر از ميوههاي كمكرسان پوست شناخته شود.
اسموتی سیب و لیموترش
مواد لازم
یکدوم فنجان یخ
یک عدد سیب
طرز تهیه
1. دو عدد لیموترش تازه. مواد را در مخلوطكن بریزید تا آبميوه يكدستي حاصل شود.
۲. اين آبميوه باید ۲۰ دقيقه قبل از صرف غذا مصرف شود.
3. سيب موجود در این اسموتی باعث پایين آمدن فشار و قند خون شده و توليد انسولين را هم كاهش ميدهد. مقدار بسيار بالاي پکتين موجود در سيب، از طریق افزایش متابولیسم سبب افزایش سرعت سوزاندن چربیها میشود. ليموترشی که در این ترکیب وجود دارد هم باعث پایين آمدن فشار خون و گلوكز خون شده، توليد انسولين را كاهش ميدهد.
اسموتی انواع بِری ها
مواد لازم
• یک پیمانه آب سرد
• ¼ پیمانه کلم برگ سبز
• ¼ پیمانه توت فرنگی
• ¼ پیمانه تمشک
• ¼ پیمانه بلوبری
طرز تهیه
۱. تمامی مواد را در مخلوطکن، مخلوط کنید تا ترکیب یکدستی به وجود بیاید.
2. میوه های گوشتالو و بی هسته و دانهدانه که اصطلاحا بِری نامیده می شوند سرشار از مواد مغذی هستند که برای پوست لازم است. این میوه های خوشمزه نه تنها ویتامین C دارند، بلکه باعث می شوند تا بدن کلاژن بسازد که برای جوان سازی پوست مفید است.
اسموتی پرتقال، شیر سویا و آووکادو
مواد لازم
• یک پیمانه شیر سویا
• یک عدد پرتقال متوسط
• نصف یک عدد آووکادوی متوسط
• 2 قاشق غذاخوری پودر شاهدانه
• یک قاشق غذاخوری عصاره وانیل (اختیاری)
طرز تهیه
۱. تمامی مواد را در مخلوطکن، مخلوط کنید تا ترکیب یکدستی به وجود بیاید.
2. این اسموتی حاوی شیر سویا و پرتقال است که سرشار از ویتامین C است. آووکادوی آن نیز برای زیبایی پوست لازم است.
اسموتی خیار و گشنیز
مواد لازم
• یک کاهوی معمولی و متوسط
• نصف پیمانه آب سرد
• دو پیمانه اسفناج
• سه ساقه کرفس
• نصف پیمانه گشنیز
• یک عدد خیار
• یک عدد سیب متوسط
• 4 قالب یخ
طرز تهیه
1. تمامی مواد را در مخلوطکن، مخلوط کنید تا ترکیب یکدستی به وجود بیاید.
۲. آخرین اسموتی نیز ترکیبی از گشنیز و خیار است که هر دو باعث درخشش و آبرسانی پوست می شوند. هر دو خیار و گشنیز حاوی مقدار زیادی آنتی اکسیدان هستند. گشنیز با اکنه مبارزه می کند و باعث از بین رفتن ناراحتی های پوستی همچون اگزما است.
اسموتي ميوههاي زرد
مواد لازم
سيب زرد: ۲ عدد
موز: 2 عدد
كمپوت انبه: يك قوطي
كمپوت آناناس: يك قوطي
يخ خرد شده: به ميزان دلخواه
شكر: 5 قاشق غذاخوري
خلال پسته: به ميزان لازم براي تزئين
آب 2 عدد ليموترش تازه
روش تهيه
1. ابتدا موز را پوست كنده، سيب را نيز خرد و ضايعات داخل آن را خارج ميكنيم. تمامي مواد را داخل ميكسر ريخته و اجازه ميدهيم يك تا 2 دقيقه تمامي مواد با هم مخلوط شوند.
۲. پس از اين مدت نوشيدني را داخل ليوانهاي مختلف تقسيم كرده و روي آنها را با خلال پسته تزئين ميكنيم .
اسموتی شاه توت
مواد لازم
موز: یك عدد
شاه توت: 2 قاشق غذاخوری
پرتقال: یك عدد فیله
یخ: 6 مكعب
روش تهیه
1. شاه توت، پرتقال، موز و یخ را به مدت یك دقیقه با سرعت بالا میكس كنید. از موز و پرتقال یا شاه توت برای تزیین لیوان استفاده كنید.
۲. پرتقال را منبع غنی ویتامین ث میدانند و جالب اینكه پوست آن مغذیتر از گوشت پرتقال است.
آلبالو بستني
مواد لازم
آب آلبالو: يك ليوان
شربت آلبالو: يكچهارم ليوان
بستني وانيلي: يك ليوان
آلبالو هسته گرفته: نصف ليوان
روش تهیه
1. ابتدا آب آلبالو را داخل 2 ليوان تقسيم كرده بستني را نيز كه كمي شل شده به آرامي روي آب آلبالو ميريزيم چون اگر آهسته اين كار را انجام دهيم تقريبا بستني روي آب آلبالو ميماند.
۲. شربت آلبالو را نيز روي بستنيها تقسيم ميكنيم و در نهايت روي نوشيدني را با آلبالو هسته گرفته تزئين ميكنيم.
ارسال نظر