۱۸۲۹۴۸
۵۰۴۸
۵۰۴۸
پ

کرم باوارآی کافه لاته

ابتدا زرده‌های تخم‌مرغ را با شکر و وانیل با درجه کند همزن برقی هم می‌زنیم تا کمی پف کرده و شکر داخل زرده‌ها حل شود. شیر را جوش می‌آوریم، قهوه را به آن اضافه می‌کنیم تا جایی که مواد با هم مخلوط شده و روی گاز بجوشند.

کرم باوارآی کافه لاته
مجله زندگی ایده آل:

کرم باوارآی کافه لاته

مواد لازم برای خمیر:

  • شیر: 250 میلی‌لیتر
  • قهوه فرانسه دمکرده: 250 میلی‌لیتر
  • شکر: 225 گرم
  • زرده تخم‌مرغ: 6 عدد
  • خامه صبحانه: 250 گرم
  • وانیل: نصف قاشق چای‌خوری
  • ژلاتین: 10 ورق معادل دوونیم قاشق غذاخوری

روش تهیه:

۱. ابتدا زرده‌های تخم‌مرغ را با شکر و وانیل با درجه کند همزن برقی هم می‌زنیم تا کمی پف کرده و شکر داخل زرده‌ها حل شود. شیر را جوش می‌آوریم، قهوه را به آن اضافه می‌کنیم تا جایی که مواد با هم مخلوط شده و روی گاز بجوشند.

۲. مواد زرده را داخل شیر می‌ریزیم و به مدت دو دقیقه هم می‌زنیم تا مطمئن شویم که زرده‌های تخم‌مرغ پخته شده، مایه را از روی حرارت برداشته کنار می‌گذاریم تا کمی خنک شود.

۳. خامه صبحانه را داخل کاسه‌ای گود می‌ریزیم کرم را از صافی رد کرده روی خامه می‌ریزیم و با همزن دستی هم می‌زنیم تا تمامی مواد مخلوط شده و یکدست شوند.

۴. ژلاتین را ذوب کرده و به مواد اضافه می‌کنیم و داخل قالب موردنظر می‌ریزیم. من در اینجا از قالب سه‌بعدی استفاده کرده‌ام.

قالب کرم باوارآی کافه لاته

این نوع قالب از دسته قالب‌های بسیار جدید و سه‌بعدی سیلیکونی است که تولید شرکت سیلیکومارت است. این نوع قالب‌ها لبه بالایی‌شان به طرف داخل برگشته و تنها برای کرم‌های منسجم می‌توانیم از آنها استفاده کنیم. بهتر است وقتی از این قالب‌ها استفاده می‌کنیم حتما دسر را یک شب کامل داخل یخچال بگذاریم تا خوب خودش را گرفته سپس از داخل قالب طوری که قالب را به طرف بیرون کشیده و از آن جدا کنیم، کرم را بیرون بیاوریم. بهتر است حتما ابتدا لبه‌های قالب را آزاد کرده و به طرف بیرون بکشیم و از قسمت زیری کرم را به طرف بالا هدایت کرده و از قالب دربیاوریم.

روش ذوب کردن ژلاتین

برای ذوب کردن ورقه‌های ژلاتین ابتدا آنها را داخل کاسه‌ای پر از آب سرد قرار می‌دهیم تا کاملا نرم شوند سپس ژلاتین‌ها را از آب خارج کرده داخل ظرفی گود می‌ریزیم. می‌توانیم ورقه‌های ژلاتین را ۳۰ثانیه داخل مایکروفر با قدرت ۹۰۰ یا به شکل بن‌ماری روی بخار آب ذوب کنیم درصورتی که بخواهیم از پودر ژلاتین استفاده کنیم هر یک قاشق غذاخوری پودر ژلاتین را روی یک‌سوم لیوان یعنی ۸۰ میلی‌لیتر آب سرد می‌پاشیم، هم می‌زنیم وکنار می‌گذاریم تا کمی اسفنجی شود سپس آن را داخل مایکروفر به مدت یک دقیقه یا روی بخار آب به شکل بن‌ماری ذوب می‌کنیم.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج