کرم سوهان
با سوهان قم کِرِم درست کنید!
ابتدا شیر را داخل ظرفی مخصوص کرم پزی که بهتر است مسی یا لعابی باشد میریزیم. سوهان را به آن اضافه کرده روی حرارت ملایم میگذاریم تا سوهان داخل شیر حل شود.
مجله زندگی ایده آل:
مواد لازم:
- شیر: ۵۰۰ میلیلیتر
- پنیرلبنه: ۱۵۰ گرم
- سوهان: ۴۰۰ گرم
- پودرشکر: ۷۵ گرم
- آرد: ۵۰ گرم
- ژلاتین: ۸ ورق یا دو قاشق غذاخوری پودرژلاتین
- زرده تخممرغ: ۴ عدد
روش تهیه:
1. ابتدا شیر را داخل ظرفی مخصوص کرم پزی که بهتر است مسی یا لعابی باشد میریزیم. سوهان را به آن اضافه کرده روی حرارت ملایم میگذاریم تا سوهان داخل شیر حل شود.
2. وقتی شیر جوش آمد مواد را کاملا هم میزنیم تا جایی که سوهانها داخل شیر حل شوند. در این فاصله آرد، زردههای تخممرغ و پودرشکر را با هم مخلوط کرده با همزن دستی هم میزنیم و چند قاشق شیر به آن اضافه میکنیم تا حالت خمیری شکل پیدا نکند، وقتی شیر و سوهان جوش آمدند مایه حاصل را به شیر درحال جوشیدن اضافه میکنیم و خیلی سریع با همزن دستی هم میزنیم تا کرم کمی غلظت پیدا کند.
3. سپس از روی حرارت برداشته پنیر لبنه را به آن اضافه میکنیم و خیلی سریع هم میزنیم تا پنیر داخل مواد حل شده و یکدست شود. یک ساعت مایه را کنار میگذاریم تا از حرارت بیفتد، ژلاتین را ذوب میکنیم و به آن اضافه میکنیم.
روش ذوب کردن ژلاتین
برای ذوب کردن ورقههای ژلاتین ابتدا آنها را داخل کاسهای پر از آب سرد قرار میدهیم تا کاملا نرم شوند سپس ژلاتینها را از آب خارج کرده داخل ظرفی گود میریزیم. میتوانیم ورقههای ژلاتین را 30ثانیه داخل مایکروفر با قدرت 900 یا به شکل بنماری روی بخار آب ذوب کنیم درصورتی که بخواهیم از پودر ژلاتین استفاده کنیم هر یک قاشق غذاخوری پودر ژلاتین را روی یکسوم لیوان یعنی 80 میلیلیتر آب سرد میپاشیم، هم میزنیم وکنار میگذاریم تا کمی اسفنجی شود سپس آن را داخل مایکروفر به مدت یک دقیقه یا روی بخار آب به شکل بنماری ذوب میکنیم.
ارسال نظر