فیلم: آموزش کرانچی چیکن به سبک کرهای
واژه «کرانچی» برای خوراکی های بسیار ترد و شکننده به کار برده می شود که صدای قروچ قروچ ایجاد می کند. در این مطلب، ویدئوی آموزشی تهیه مرغ کره ای که بسیار ترد و سوخاری است را برایتان انتخاب کرده ایم.
مواد لازم
• 1.5 کیلوگرم بال مرغ
• نصف قاشق چایخوری نمک
• نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه
• یک قاشق چایخوری زنجبیل رنده شده
• 2/3 پیمانه نشاسته ذرت یا نشاسته سیبزمینی
• ۱/۳ پیمانه بادام زمینی (اختیاری)
• 4 حبه سیر رنده شده
• ۳ تا ۴ عدد فلفل چیلی، خرد شده
• ¼ پیمانه سس سویا
• نصف پیمانه سیروپ ذرت
• یک قاشق غذاخوری سرکه سفید
• یک قاشق غذاخوری خردل
• یک قاشق غذاخوری شکر قهوهای
• یک قاشق غذاخوری دانه کنجد
• روغن انگور
طرز تهیه
1. سر بال ها را جدا و خود بال را از وسط دو نیم کنید. باید 24 تا 26 تکه مرغ در اختیار داشته باشید.
2. مرغها را پس از شستن، درون کاسه بریزید. روی آنها نمک، زنجبیل و فلفل سیاه بریزید و با دست هم بزنید تا به خورد گوشتها برود.
3. 2/3 پیمانه نشاسته سیبزمینی را درون کاسه بریزید. هر تکه را درون آرد بغلتانید تا همه سطح آنها را بپوشاند. سپس آنها را در دست فشار دهید تا آرد محکم به آنها بچسبد.
طرز تهیه سس
1. تابه نچسب بزرگ، یا ووک (تابه بلند چینی) را روی حرارت ملایم گرم کنید. دو قاشق غذاخوری روغن درون آن بریزید. پس از گرم شدن روغن، سیر رنده شده و پودر چیلی خشک را اضافه کنید و به مدت 30 ثانیه با قاشق چوبی تفت دهید.
2. سس سویا، سیروپ (شربت) برنج، سرکه و سس خردل را اضافه کنید و هم بزنید. با قاشق چوبی به هم زدن ادامه دهید و بگذارید چند دقیقه نیمجوش باقی بماند.
3. شکر قهوهای را اضافه کنید و هم بزنید. سپس از روی حرارت بردارید. آنها را کنار بگذارید.
سرخ کردن مرغ
1. 4 پیمانه روغن سرخکردنی درون قابلمه بریزید و به مدت 7 تا 8 دقیقه روی حرارت بگذارید تا کاملا داغ شود. پیش از سرخ کردن مرغ ها، داغی روغن را تست کنید. سپس، مرغها را یکییکی درون روغن داغ بیندازید تا کاملا روغن سطح آنها را بپوشاند. مرغها را به مدت 12 تا 13 دقیقه سرخ کنید تا کاملا طلایی شوند. البته در این فاصله، چند بار آنها را پشتورو کنید.
2. مرغها را از تابه خارج کنید و درون آبکش قرار دهید. شعله را خاموش کنید. مرغ ها را نیز کنار بگذارید تا چند دقیقه خنک شوند. دوباره روغن را روی حرارت ملایم داغ کنید. مرغ های سرخ شده را درون روغن بیندازید و چند دقیقه دیگر سرخ کنید تا رنگ آنها به طور کامل طلایی و خود مرغ ها کرانچی و ترد شود.
اضافه کردن سس به مرغ
1. هنگامی که همه مرغ ها سرخ و کرانچی شدند، سس را روی حرارت ملایم کمی گرم کنید تا روی آن حباب ایجاد شود. مرغهای گرم را به سس اضافه کنید و هم بزنید.
2. آنها را از روی حرارت بردارید و درون بشقاب بزرگی بچینید. فورا مقداری کنجد روی آنها بپاشید و گرم سرو کنید.
ارسال نظر