موس نوتلا
دسر ژلاتینی با طعم بی نظیرِ نوتلا
ابتدا خامه صبحانه، شكلات سياه و نوتلا را در قابلمه مخصوص كرمپزي ريخته و آن را روي حرارت قرار ميدهيم تا تمامي مواد ذوب و يكدست شوند.
مجله زندگی ایده آل:
مواد لازم:
- خامه فرم گرفته: ۳۰۰ گرم
- شكلات سياه: ۲۰۰ گرم
- پودر كاكائو: ۵۰ گرم
- مارگارين: ۱۰۰ گرم
- پودر شكر: ۱۲۵ گرم
- پودر فندق: ۱۰۰ گرم
- نوتلا: ۲۰۰ گرم
- پودر ژلاتين: دو قاشق غذاخوري
- آب سرد: یکسوم ليوان
- خامه صبحانه: ۲۰۰ گرم
روش تهيه:
1. ابتدا خامه صبحانه، شكلات سياه و نوتلا را در قابلمه مخصوص كرمپزي ريخته و آن را روي حرارت قرار ميدهيم تا تمامي مواد ذوب و يكدست شوند.
2. در مرحله بعد كره و پودر شكر را داخل كاسه همزن آنقدر هم ميزنيم تا كاملا پفكي شوند. پودر كاكائو را اضافه ميكنيم و تا حد يكدست شدن مواد را هم ميزنيم. ژلاتين را روي آب سرد ميپاشيم و روي بخار آب قرار ميدهيم تا كاملا ذوب و يكدست شود.
3. حالا كرم شكلاتي، كرم كرهاي، خامه فرم گرفته، پودر فندق و ژلاتين ذوبشده را داخل كاسهاي بزرگ با هم مخلوط ميكنيم. بهتر است براي اين كار دو دقيقه از همزن برقي استفاده كنيم.
4. مخلوط حاصل را داخل قالب مورد نظر ميريزيم و 10 ساعت در يخچال قرا ميدهيم. پس از اين مدت آن را داخل ظرف مورد نظر برگردانده و تزئين ميكنيم.
پ
نظر کاربران
نوتلا چیه?از کجا تهیه کنیم?
پاسخ ها
ی نوع شکلات صبحانست