۱۷۹۰۸۷
۱ نظر
۵۰۲۰
۱ نظر
۵۰۲۰
پ

طرز تهیه سینه مرغ قالبی

برای تهیه این غذا، قارچ‌های سفید رنگ که پایین کلاهک آن‌ها بسته است را انتخاب کنید.

همشهری آنلاین:

مواد لازم:

  • قارچ: ۵۰۰ گرم
  • سینه مرغ: ۵۰۰ گرم
  • تخم‌مرغ: سه عدد
  • خامه: یک پیمانه
  • سس مایونز: یک پیمانه
  • بیکینگ‌ پودر: یک قاشق چای‌خوری
  • آرد سوخاری: نصف پیمانه
  • خردل: یک قاشق چای‌خوری
  • کره: ۵۰ گرم
  • آب لیمو: دو قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل سیاه: از هر کدام یک قاشق چای‌خوری

طرز تهیه سینه مرغ قالبی

طرز تهیه:

۱. ابتدا سینه مرغ خام را چرخ می‌کنیم. قارچ‌ها را تمیز شسته، آن‌ها را خشک می‌کنیم و به صورت ورقه‌ای برش می‌زنیم و به همراه کره و آب لیمو روی حرارت بالا سرخ می‌کنیم. در آخر به قارچ یک قاشق چای‌خوری نمک و فلفل می‌افزاییم.

۲. زرده‌های تخم‌مرغ را با نمک و فلفل هم می‌زنیم. سپس مایونز و خامه را اضافه نموده و مخلوط می‌کنیم. کمی از آرد سوخاری، قارچ‌های سرخ‌شده سرد، بیکینگ‌پودر، خردل و مرغ را به آن افزوده و همه مواد را کاملا با هم مخلوط می‌کنیم.

۳. سفیده‌ها را جداگانه در ظرفی تمیز با همزن برقی می‌زنیم تا پف کند و سفت و سفید شود. سپس آن را به مواد بالا اضافه نموده و به حالت دورانی و در یک جهت هم می‌زنیم.

۴. در قالب پاند کیک کاغذ روغنی گذاشته و اطراف آن را چرب می‌کنیم. آرد سوخاری را کف قالب می‌پاشیم. مخلوط مواد را درون قالب ریخته آن را در فری که با حرارت ۲۰۰ درجه از ۱۵ دقیقه قبل گرم نموده‌ایم، به مدت ۶۰-۵۰ دقیقه می‌پزیم.

۵. برای امتحان کردن پخت سینه مرغ قالبی یک چاقوی تمیز در آن فرو نموده اگر چیزی از مواد به چاقو نچسبید، نشانه پخته شدن مرغ قالبی است.

۶. در آخر مرغ را برش میدهیم و روی آن سس میریزیم.

نکته

* مخلوط کردن قارچ‌ها به همراه آب لیمو باعث سفید ماندن آن می‌شود.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • امير

    عالي

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج