طرز تهیه سینه مرغ قالبی
برای تهیه این غذا، قارچهای سفید رنگ که پایین کلاهک آنها بسته است را انتخاب کنید.
مواد لازم:
- قارچ: ۵۰۰ گرم
- سینه مرغ: ۵۰۰ گرم
- تخممرغ: سه عدد
- خامه: یک پیمانه
- سس مایونز: یک پیمانه
- بیکینگ پودر: یک قاشق چایخوری
- آرد سوخاری: نصف پیمانه
- خردل: یک قاشق چایخوری
- کره: ۵۰ گرم
- آب لیمو: دو قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل سیاه: از هر کدام یک قاشق چایخوری
طرز تهیه:
۱. ابتدا سینه مرغ خام را چرخ میکنیم. قارچها را تمیز شسته، آنها را خشک میکنیم و به صورت ورقهای برش میزنیم و به همراه کره و آب لیمو روی حرارت بالا سرخ میکنیم. در آخر به قارچ یک قاشق چایخوری نمک و فلفل میافزاییم.
۲. زردههای تخممرغ را با نمک و فلفل هم میزنیم. سپس مایونز و خامه را اضافه نموده و مخلوط میکنیم. کمی از آرد سوخاری، قارچهای سرخشده سرد، بیکینگپودر، خردل و مرغ را به آن افزوده و همه مواد را کاملا با هم مخلوط میکنیم.
۳. سفیدهها را جداگانه در ظرفی تمیز با همزن برقی میزنیم تا پف کند و سفت و سفید شود. سپس آن را به مواد بالا اضافه نموده و به حالت دورانی و در یک جهت هم میزنیم.
۴. در قالب پاند کیک کاغذ روغنی گذاشته و اطراف آن را چرب میکنیم. آرد سوخاری را کف قالب میپاشیم. مخلوط مواد را درون قالب ریخته آن را در فری که با حرارت ۲۰۰ درجه از ۱۵ دقیقه قبل گرم نمودهایم، به مدت ۶۰-۵۰ دقیقه میپزیم.
۵. برای امتحان کردن پخت سینه مرغ قالبی یک چاقوی تمیز در آن فرو نموده اگر چیزی از مواد به چاقو نچسبید، نشانه پخته شدن مرغ قالبی است.
۶. در آخر مرغ را برش میدهیم و روی آن سس میریزیم.
نکته
* مخلوط کردن قارچها به همراه آب لیمو باعث سفید ماندن آن میشود.
نظر کاربران
عالي