۱۷۷۲۸۲
۵۰۱۱
۵۰۱۱
پ

باقلوا هم دیگر چینی شده است!

درست است که چین بازار جهانی را در دست گرفته است، اما دیگر باقلوای چینی را نشنیده بودیم! در این مطلب طرز تهیه آن را به شما آموزش داده ایم.

مجله زندگی ایده آل: درست است که چین بازار جهانی را در دست گرفته است، اما دیگر باقلوای چینی را نشنیده بودیم! در این مطلب طرز تهیه آن را به شما آموزش داده ایم.

باقلوا هم دیگر چینی شده است!

مواد لازم:

  • خمیر یوفكا مخصوص باقلوا: یك بسته
  • پنیر لبنه: ۱۰۰ گرم
  • كرم پاتی سیر: ۱۰۰ گرم
  • مغز گردو، بادام و پسته: از هر كدام ۷۵ گرم
  • كره: ۲۰۰ گرم
  • روغن مایع: چهار قاشق غذاخوری
  • هل، دارچین، زنجبیل و فلفل چیلی: به میزان لازم
  • شكر: ۵۰۰ گرم
  • آب: ۳۰۰ میلی لیتر
  • گلوكز: ۲ قاشق غذاخوری
  • پودر هل: دو قاشق چای‌خوری
  • رشته كادایف و خمیرمارسیپان: برای تزئین

روش تهیه:

1. ابتدا آب و شكر را داخل قابلمه‌ای گود به جوش می‌آوریم تا یكدست شده و قوام بیایند. برای اینكه شربت شكرك نزند در اواخر پخت به آن گلوكز اضافه می‌كنیم. در آخر پودر هل را به شربت اضافه كرده و آن را از روی حرارت برمی‌داریم.

2. در این مرحله داخل كاسه‌ای گود كرم، پنیر، مغز‌ها و ادویه‌ها را مخلوط می‌كنیم. یك ورقه از خمیر را پهن كرده، ضلع طولی آن را دو بار روی خودش تا می‌زنیم، یك قاشق از مواد را روی آن گذاشته و لوله می‌كنیم.

3. ته خمیر را جمع كرده و به شكل استوانه‌ای در قالب می‌چینیم و با كف دست كمی روی آن فشار می‌آوریم. درنهایت روی باقلوا را كمی رشته كادایف می‌ریزیم. قالب را حدودا 35 تا 45 دقیقه روی پنجره وسط فر كه از قبل با دمای 180 درجه سانتی‌گراد گرم كرده‌ایم قرار داده و باقلوا را می‌پزیم.

4. پس از پخت كه باقلوا‌ها به رنگ طلایی در آمدند، آنها را از فر خارج كرده و اجازه می‌دهیم خنک شوند سپس كمی پودر هل روی مواد می‌پاشیم و روی كل باقلوا را شربت قوام‌آمده می‌ریزیم تا جایی كه به خورد كل رشته‌ها برود.

5. درنهایت توسط خمیر مارسیپان با دست فلفل چیلی آماده می‌كنیم و روی رشته‌ها می‌گذاریم.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج