طرز تهیه رولت سوسیسی
برای خوشرنگ شدن این رولت، بهتر است آن را درون کاغذ آلومینیومی بپیچید.
همشهری آنلاین:
مواد اولیه:
طرز تهیه:
۱. ابتدا کره را روی حرارت ذوب كرده و ماست را به آن اضافه کرده و مخلوط كنید، مواد خشک را با هم مخلوط كرده و حداقل ۳ بار الک کنید تا هوا بخورند و سبك شودند و بعد كم كم به ماست و کره اضافه کنید و بهم بزنید تا خمیر نرمی بدست بیاید سپس خمیر را داخل ظرف چرب شده ای قرار داده و روی آن را با یك پارچه نخی نمناك بپوشانید و اجازه دهید خمیر به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه استراحت کند.
۲. پس از استراحت خمیر را به ۱۰ قسمت مساوی تقسیم کنید ، یک تکه از خمیر را به شکل مستطیل به طولی کمی بیشتر از سوسیس و عرضی ۳ سوسیس روی سطح صافی به قطر نیم سانت باز کنید سپس سوسیس را روی خمیر گذاشته و خمیر را دور آن بپیچانید و اطراف آن را با فشار دست خوب به یکدیگر متصل کنید.روی سطح خمیر را برش های مورب و كم عمق بزنید و اجازه دهید ابتدا و انتهای خمیر باز بماند.
۳. یك عدد زرده تخم مرغ را زده و روی خمیر بمالید و كمی كنجد یا سیاه دانه روی آن بریزید.همه سوسیسها را به این شكل در آورید.
۴. سینی نان را در فر با حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد و به مدت ۳۰ دقیقه قرار دهید ، چند دقیقه آخر زمان پخت بالای فر را روشن کنید تا روی نانها طلایی شود سپس همراه با سس کچاب یا تند سرو نمائید.
نكات:
در صورت تمایل روی سوسیسها مقداری كره و زرده تخم مرغ زده و بعد داخل خمیر قرار دهید.
مواد اولیه:
- آرد: ۳ پیمانه (مخصوص نان)
- كره: ۱۰۰گرم
- سوسیس: ۱۰عدد
- ماست: يك پیمانه
- بیكینگ پودر: ۲ قاشق مرباخوری
- نمك: نصف قاشق چایخوری
- شكر: ۲ قاشق مرباخوری
- سیاه دانه: به میزان لازم
- زرده تخممرغ: يك عدد
طرز تهیه:
۱. ابتدا کره را روی حرارت ذوب كرده و ماست را به آن اضافه کرده و مخلوط كنید، مواد خشک را با هم مخلوط كرده و حداقل ۳ بار الک کنید تا هوا بخورند و سبك شودند و بعد كم كم به ماست و کره اضافه کنید و بهم بزنید تا خمیر نرمی بدست بیاید سپس خمیر را داخل ظرف چرب شده ای قرار داده و روی آن را با یك پارچه نخی نمناك بپوشانید و اجازه دهید خمیر به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه استراحت کند.
۲. پس از استراحت خمیر را به ۱۰ قسمت مساوی تقسیم کنید ، یک تکه از خمیر را به شکل مستطیل به طولی کمی بیشتر از سوسیس و عرضی ۳ سوسیس روی سطح صافی به قطر نیم سانت باز کنید سپس سوسیس را روی خمیر گذاشته و خمیر را دور آن بپیچانید و اطراف آن را با فشار دست خوب به یکدیگر متصل کنید.روی سطح خمیر را برش های مورب و كم عمق بزنید و اجازه دهید ابتدا و انتهای خمیر باز بماند.
۳. یك عدد زرده تخم مرغ را زده و روی خمیر بمالید و كمی كنجد یا سیاه دانه روی آن بریزید.همه سوسیسها را به این شكل در آورید.
۴. سینی نان را در فر با حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد و به مدت ۳۰ دقیقه قرار دهید ، چند دقیقه آخر زمان پخت بالای فر را روشن کنید تا روی نانها طلایی شود سپس همراه با سس کچاب یا تند سرو نمائید.
نكات:
در صورت تمایل روی سوسیسها مقداری كره و زرده تخم مرغ زده و بعد داخل خمیر قرار دهید.
پ
نظر کاربران
خیلی خوشمزه میشه، قبلا درست کردم ولی با آرد جو که زیاد سنگین نشه چون تو ولایت ما همۀ دخترا روی رژیم غذائی هستن و ما از تپل شدن میترسیم