طرز تهیه رولت سوسیسی
برای خوشرنگ شدن این رولت، بهتر است آن را درون کاغذ آلومینیومی بپیچید.
مواد اولیه:
- آرد: ۳ پیمانه (مخصوص نان)
- كره: ۱۰۰گرم
- سوسیس: ۱۰عدد
- ماست: يك پیمانه
- بیكینگ پودر: ۲ قاشق مرباخوری
- نمك: نصف قاشق چایخوری
- شكر: ۲ قاشق مرباخوری
- سیاه دانه: به میزان لازم
- زرده تخممرغ: يك عدد
طرز تهیه:
۱. ابتدا کره را روی حرارت ذوب كرده و ماست را به آن اضافه کرده و مخلوط كنید، مواد خشک را با هم مخلوط كرده و حداقل ۳ بار الک کنید تا هوا بخورند و سبك شودند و بعد كم كم به ماست و کره اضافه کنید و بهم بزنید تا خمیر نرمی بدست بیاید سپس خمیر را داخل ظرف چرب شده ای قرار داده و روی آن را با یك پارچه نخی نمناك بپوشانید و اجازه دهید خمیر به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه استراحت کند.
۲. پس از استراحت خمیر را به ۱۰ قسمت مساوی تقسیم کنید ، یک تکه از خمیر را به شکل مستطیل به طولی کمی بیشتر از سوسیس و عرضی ۳ سوسیس روی سطح صافی به قطر نیم سانت باز کنید سپس سوسیس را روی خمیر گذاشته و خمیر را دور آن بپیچانید و اطراف آن را با فشار دست خوب به یکدیگر متصل کنید.روی سطح خمیر را برش های مورب و كم عمق بزنید و اجازه دهید ابتدا و انتهای خمیر باز بماند.
۳. یك عدد زرده تخم مرغ را زده و روی خمیر بمالید و كمی كنجد یا سیاه دانه روی آن بریزید.همه سوسیسها را به این شكل در آورید.
۴. سینی نان را در فر با حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد و به مدت ۳۰ دقیقه قرار دهید ، چند دقیقه آخر زمان پخت بالای فر را روشن کنید تا روی نانها طلایی شود سپس همراه با سس کچاب یا تند سرو نمائید.
نكات:
در صورت تمایل روی سوسیسها مقداری كره و زرده تخم مرغ زده و بعد داخل خمیر قرار دهید.
نظر کاربران
خیلی خوشمزه میشه، قبلا درست کردم ولی با آرد جو که زیاد سنگین نشه چون تو ولایت ما همۀ دخترا روی رژیم غذائی هستن و ما از تپل شدن میترسیم