املت کبابی
گوجه شکم پر با تخم مرغ، صبحانه ای متفاوت
بیشتر افراد طرز تهیه املت را میدانند. کبابی کردن گوجه هم به مهارت خاصی نیاز ندارد. ترکیب تخم مرغ و گوجه کبابی، غذایی پیش رویتان میگذارد که هم آسان تهیه میشود هم سریع.
مواد لازم:
- گوجه فرنگی
- تخم مرغ
- نمک
- فلفل
- روغن زیتون
طرز تهیه:
1. سر گوجهفرنگیها را جدا کنید و درون گوجهها را خالی کنید اما تا حدی که تخمهای گوجه فرنگی خارج شود و گوشت آن باقی بماند.
2. درون گوجهها نمک و فلفل بپاشید، کف سینی فر را چرب کنید سپس گوجهها را کف آن بچینید و درون هر گوجه يك دانه تخم مرغ بشکنید.
3. سینی را درون فر قرار دهید و اجازه دهید با حرارت فر گوجهها کبابی و نرم شوند و تخم مرغها بپزند، پس از آماده شدن سینی را از فر خارج کنید و مقداری روغن زیتون یا کره روی تخمها بریزید و بهمراه نان سرو کنید.
نظر کاربران
لطفاً در مورد رنگ سبز که از گوجه فرنگی جاری شده، توضیح دهید. در دستور طبخ چنین چیز سبزی، وجود خارجی نداشت . لطفاً به تفصیل بفرمائید که این چیست و آن چیست؟؟؟؟
پاسخ ها
آن فلفل سبز دلمه اي بوده دقت كن