۱۷۶۱۱
۵۰۱۰
۵۰۱۰
پ

دستور آشپزی: گولاش با پودينگ سبزي

يك قاشق از روغن زيتون را در تابه گرم كرده و گوشت‌ها را براي ۵-۴ دقيقه تفت مي‌دهيم تا قهوه‌اي رنگ شوند؛ بعد آن‌ها را..

دستور آشپزی: گولاش با پودينگ سبزي
دستور آشپزی: گولاش با پودينگ سبزي

مواد لازم براي ۱۰ نفر
  • روغن زيتون بكر و بودار: ۲ قاشق غذاخوري
  • فيله بره: ۵/۱ كيلوگرم، باريك باريك بريده شود
  • پياز: ۲ عدد، نگيني خرد شود
  • سير: ۴ بوته، له‌شده
  • پاپريكاي دودي: يك تا ۲قاشق سوپ‌خوري
  • عصاره گوشت گوساله: نيم ليتر
  • گوجه‌فرنگي: ۸۰۰ گرم، ساطوري‌شده
  • فلفل: ۳ عدد، خردشده

مواد لازم براي پودينگ:
  • آرد: ۲۵۰ گرم
  • روغن زيتون بكر و بودار: ۱۰۰گرم
  • بكينگ پودر: يك و نيم قاشق سوپ‌خوري
  • پونه: يك دسته كوچك، بيشتر برگ‌هايش ساطوري شود


روش تهیه :

1. يك قاشق از روغن زيتون را در تابه گرم كرده و گوشت‌ها را براي 5-4 دقيقه تفت مي‌دهيم تا قهوه‌اي رنگ شوند؛ بعد آن‌ها را كنار بگذاريد. حالا پياز را در همان روغن براي 8 تا 10 دقيقه سرخ كنيد تا نرم و طلايي‌رنگ شود. بعد سير و پاپريكا را اضافه كرده و آن‌ها را به‌مدت يكي، 2 دقيقه بپزيد. حالا فيله‌ها را با محتويات درون تابه مخلوط كرده و عصاره گوشت و گوجه‌فرنگي‌ها را به آن اضافه كنيد. وقتي سس به جوش آمد، شعله را كم كرده و اجازه دهيد مايع براي 20 تا 30 دقيقه ريز ريز بجوشد تا سس غليظي به دست آيد.

2. براي تهيه پودينگ، تمام مواد ذكر شده را، به جز پونه، با هم مخلوط كرده و مقدار كافي آب سرد به آن اضافه مي‌كنيم تا خميري كيك‌مانند به دست آيد. حالا با اين خميرها 30 گلوله به اندازه فندق درست كنيد. فلفل را داخل گولاش بپاشيد و بعد پودينگ را به آن اضافه كرده و در ظرف را ببنديد و براي 25 تا 30 دقيقه اجازه دهيد روي حرارت ملايم بپزد. بعد از كشيدن غذا در ظرف، رويش را با برگ‌هاي پونه تزئين كنيد.

اختصاصی مجله اینترنتی برترین ها Bartarinha.ir

دستور آشپزی: گولاش با پودينگ سبزي


پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج