تارت انگلیسی، خیلی هم ساده و شیک!
ابتدا آرد را داخل كاسهاي ريخته ميان آرد را گود ميكنيم، سپس پودر خمير ترش را با يك قاشق از شكر و شير ولرم داخل آرد ميريزيم و روي مواد را ميپوشانيم تا پيش خمير آماده شود.
مجله زندگی ایده آل:
مواد لازم:
- آرد: ۶۵۰ گرم
- شكر: ۱۷۵ گرم
- شير: يك ليوان (۲۵۰ ميليليتر)
- پودر خميرترش: ۴۵ گرم
- كشمش سياه پلويي: ۲۰۰ گرم
- تكههاي ريز مرباي پوست پرتقال: ۱۵۰ گرم
- كره: ۲۰۰ گرم
- تخممرغ: دو عدد
- زرده تخممرغ: يك عدد
- مربا : ۱۵۰ گرم
روش تهیه:
1. ابتدا آرد را داخل كاسهاي ريخته ميان آرد را گود ميكنيم، سپس پودر خمير ترش را با يك قاشق از شكر و شير ولرم داخل آرد ميريزيم و روي مواد را ميپوشانيم تا پيش خمير آماده شود.
2. وقتي مايه كاملا پف كرد، كره ذوب شده، شكر و زرده تخممرغ را به آن اضافه كرده و همه را با هم مخلوط ميكنيم. در اين زمان مربا و كشمش را نيز اضافه ميكنيم و همه مواد را با هم چنگ ميزنيم تا خمير شوند.
3. روي خمير را ميپوشانيم و به مدت 30 دقيقه اجازه ميدهيم تا استراحت كند. پس از اين مدت دوباره خمير را برداشته و در قالبي استوانهاي قرار ميدهيم تا نصف حجم قالب را پر كند.
4. دوباره روي قالب را ميپوشانيم و حدود 30 دقيقه ديگر در محيطي گرم قرار ميدهيم تا خمير حجيم شود، سپس قالب را روي پنجره وسط فر كه از قبل با دماي 180 درجه سانتيگراد گرم كردهايم، ميپزيم تا روي كيك طلايي شود.
5. وقتي خنك شد آن را داخل ظرف مورد نظر قرار داده و مابين آن را برش ميدهيم و با كرم پانیسبا يا خامه ميپوشانيم. ميتوانيم در صورت تمایل اطراف كيك را با كرم و خامه بپوشانيم و روي آن را با فوندانت يا مارسيپان روكش كرده و تزئين كنيم.
ارسال نظر