كوكی بلوط
تمامي مواد را داخل كاسهاي گود ميريزيم و همه را با هم ورز ميدهيم تا خمير يكدستي حاصل شود.
مجله زندگی ایده آل:
مواد لازم:
- آرد: ۴۲۵ گرم
- پودر شكر: ۱۴۰ گرم
- زرده تخممرغ: يك عدد
- عرق بهار نارنج: چهار قاشق غذاخوري
- كره: ۲۷۵ گرم
- پودر بلوط يا فندق: ۵۰ گرم
روش تهيه بيسكويت: .
- تمامي مواد را داخل كاسهاي گود ميريزيم و همه را با هم ورز ميدهيم تا خمير يكدستي حاصل شود. فقط به اين نكته توجه ميكنيم كه بهتر است با چرخ خمير زن همزن اين كار را انجام دهيم، چون ورز دادن با دست باعث ميشود كه خمير روغن بيندازد. خمير را به قطر پنج ميليمتر پهن كرده با كاتر مورد نظر برش ميدهيم و داخل سيني فر كه از قبل چرب كردهايم، ميچينيم.
- مدت پخت: حدود 25دقيقه روي پنجره وسط فر
- دماي فر: 170 درجه
- براي تزئين از خمير مارسيپان استفاده ميكنيم و با قالبهاي سيليكوني مخصوص به آنها فرم ميدهيم. براي چسباندن مارسيپان به بيسكويت از مارمالاد زردآلو استفاده ميكنيم.
ارسال نظر