۱۷۵۷۸۹
۵۰۰۶
۵۰۰۶
پ

كوكی بلوط

تمامي مواد را داخل كاسه‌اي گود مي‌ريزيم و همه را با هم ورز مي‌دهيم تا خمير يكدستي حاصل شود.

كوكی بلوط
مجله زندگی ایده آل:

كوكی بلوط

مواد لازم:

  • آرد: ۴۲۵ گرم
  • پودر شكر: ۱۴۰ گرم
  • زرده تخم‌مرغ: يك عدد
  • عرق بهار نارنج: چهار قاشق غذاخوري
  • كره: ۲۷۵ گرم
  • پودر بلوط يا فندق: ۵۰ گرم

روش تهيه بيسكويت: .

- تمامي مواد را داخل كاسه‌اي گود مي‌ريزيم و همه را با هم ورز مي‌دهيم تا خمير يكدستي حاصل شود. فقط به اين نكته توجه مي‌كنيم كه بهتر است با چرخ خمير زن همزن اين كار را انجام دهيم، چون ورز دادن با دست باعث مي‌شود كه خمير روغن بيندازد. خمير را به قطر پنج ميلي‌متر پهن كرده با كاتر مورد نظر برش مي‌دهيم و داخل سيني فر كه از قبل چرب كرده‌ايم، مي‌چينيم.

- مدت پخت: حدود 25دقيقه روي پنجره وسط فر

- دماي فر: 170 درجه

- براي تزئين از خمير مارسيپان استفاده مي‌كنيم و با قالب‌هاي سيليكوني مخصوص به آنها فرم مي‌دهيم. براي چسباندن مارسيپان به بيسكويت از مارمالاد زردآلو استفاده مي‌كنيم.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج