ته دیگ مرغ
سینه مرغ را تمیز کرده پیاز را ورقه ورقه کنید و با کمی ادویه روی سینه مرغ بپاشید و با استیک کوب یا پشت چاقو روی آن بکوبید. مراقب باشید که سینه های مرغ از هم متلاشی نشوند.
طرز تهیه:
- سینه مرغ یا ران مرغ : ۲ عدد
- فیله مرغ : ۲۵۰ گرم
- برنج : ۷۰۰ گرم
- نخود آبگوشتی : ۲۰۰ گرم
- استاک مرغ : ۵۰۰ گرم
- پیاز بزرگ : ۲ عدد
- ادویه مخلوط : یک قاشق غذاخوری
- روغن و نمک : به میزان لازم
طرز تهیه ته دیگ مرغ:
۱. سینه مرغ را تمیز کرده پیاز را ورقه ورقه کنید و با کمی ادویه روی سینه مرغ بپاشید و با استیک کوب یا پشت چاقو روی آن بکوبید. مراقب باشید که سینه های مرغ از هم متلاشی نشوند.
۲. آنها را مزه دار می کنیم و به مدت ۱ تا ۲ ساعت در یخچال قرار می دهیم. در صورت تمایل می توانید کمی زعفران به آن اضافه کنید.
۳. فیله های مرغ را به صورت مکعبی خرد کرده و پیاز را حبه ای خرد کرده و با کمی ادویه و زعفران به مدت ۱ تا ۲ ساعت مزه دار کنید.
۴. نخود را به مدت ۱۲ ساعت خیس کنید. آب آن را در این مدت ۲ تا ۳ باز عوض کنید. بعد از این مدت آنها را در استاک ریخته و زمان بدهید که بپزد اما له نشود.
۵. در زمان پخت نخود می توانید چند قطره زعفران اضافه کنید. توجه کنید که در بعد از پخت نخودها تقریبا ۱/۲ لیوان از استاک باقی مانده باشد.
۶. برنج را به مدت ۴ تا ۵ ساعت خیس کرده و بعد آبکش کنید. برنج را کمی زنده تر بردارید. در ظرف مورد نظر روغن ریخته و ادویه را درون آن تفت دهید و پیازها را حلقه حلقه کرده و کف ظرف بچینید.هر دو طرف پیاز را در روغن سرخ کنید.
۷. سینه های مرغ را روی پیازها بچینید. برنج را روی آنها می ریزیم. فیله مزه دار شد ه و نخود پخته را وسط برنج می ریزیم.
۸. نصف لیوان استاک باقی مانده را روی برنج می ریزیم و به مدت ۳۵ دقیقه آن را دم می کنیم.
نظر کاربران
اسم این غذا ارمنی پلو هستش نه ته دیگ مرغ