ناهاری کاملا سبک با خوراك ميگو و سويا سس
اینبار براي شما يك غذاي دريايي سريع درنظر گرفتهايم؛ غذايي كه علاوه بر سريع حاضر شدن، طعمی عالي، ظاهري خوب و زيبا دارد و براي مهمانيها يك گزينه ايدهآل است.

مجله سیب سبز: اینبار براي شما يك غذاي دريايي سريع درنظر گرفتهايم؛ غذايي كه علاوه بر سريع حاضر شدن، طعمی عالي، ظاهري خوب و زيبا دارد و براي مهمانيها يك گزينه ايدهآل است. بسياري از افراد عاشق عطر و بوي غذاهاي دريايي هستند اما بعضي افراد هم به دلیل بوي زهم ماهي و ميگو از خوردن آن سر باز ميزنند.
پيشنهاد ما براي رفع اين مشكل، تركيب گشنيز، پياز، سير و ليمو براي ماهي است. تركيب پودر سير، پياز، آبليمو، رزماري و زنجبيل هم براي ميگو بسيار عالي و مناسب بهنظر ميرسد. حتي ميتوانيد از سويا سس يا فلفل دلمهاي بهعنوان طعمدهنده براي غذاهاي دريايي استفاده كنيد كه طعم منحصربهفردي به آن ميدهند. البته فقط بعد از استفاده از سويا سس ميزان نمك غذا را كنترل كنيد، چون سويا سس شور است.
موادلازم براي ۴ نفر
- ميگو: ۵۰۰ گرم
- فلفل دلمهاي قرمز، زرد، سبز: از هر كدام يك عدد كوچك
- پياز: يك عدد بزرگ
- كلم بروكلي: يك و نيم پيمانه، خرد شده
- پودر سير: يك دوم قاشق چايخوري
- سويا سس: دو قاشق غذاخوري
- فلفل قرمز، زردچوبه و ادويه كاري: به ميزان لازم
- روغنزيتون: چهار قاشق غذاخوري
- جعفري براي تزیين: بهمقدار کافی
روش تهیه:
1. ميگوها را تميز كنيد. پياز و فلفلهاي دلمهای را بهصورت خلال برش بزنيد و كنار بگذاريد. حالا پياز را در روغنزيتون سرخ كنيد تا طلايي رنگ شود، سپس زردچوبه، فلفل قرمز و ادويه كاري را اضافه كنيد، كمي تفت دهيد تا بوي ادويه به مشام برسد.
2. ميگوها را به ادويهها اضافه كنيد و به مدت دو دقيقه ديگر تفت دهيد تا رنگ ميگوها تغيير كند. حالا فلفلهاي دلمهای، كلم بروكلي، سويا سس و پودر سير را اضافه كنيد و به مدت چهار دقيقه ديگر تفت دهيد تا سبزيجات نرم شده، ولي رنگ خود را ازدست ندهند.
3. خوراك را در ظرف سرو ريخته و با جعفري تازه روي آن را تزیين كنيد. از آنجا كه سويا سس شور است، در اضافه كردن نمك به غذا دقت كنيد.
ارسال نظر