کوفته ماهی
اگر از بوی ماهی بدتان می آید...
ابتدا در ظرفی مناسب و در دار فیله ماهی را قرار داده و ۱عدد پیاز و سیرها را رنده كرده و روی آن بریزید و برگ بو، آبلیمو و مقداری نمك و فلفل زده و حداقل ۲ساعت با درپوش داخل یخچال قرار دهید تا بوی بد ماهی از بین برود.
مواد لازم براى ٦ نفر:
- ماهی 700گرم (فیله بدون تیغ )
- تخم مرغ 1 عدد
- جعفری 1 قاشق سوپخوری (ساطوری شده)
- نان تست 4 عدد
- پیاز 4 عدد (متوسط)
- سیر 2 حبه
- برگ بو 4عدد
- آبلیمو 2 قاشق غذاخوری
- زعفران 1 قاشق غذاخوری (آبكرده و غلیظ)
- آرد سوخاری به میزان لازم
- نمك به میزان لازم
- فلفل به میزان لازم
- پودر سیر 2 قاشق مرباخوری
- شیر به میزان لازم (اختیاری)
- هویج 2 عدد
- عسل 1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
۱. ابتدا در ظرفی مناسب و در دار فیله ماهی را قرار داده و ۱عدد پیاز و سیرها را رنده كرده و روی آن بریزید و برگ بو،آبلیمو و مقداری نمك و فلفل زده و حداقل ۲ساعت با درپوش داخل یخچال قرار دهید تا بوی بد ماهی از بین برود.
۲. بعد از این مدت ماهی را از سایر مواد جدا كرده و به همراه بقیه پیاز ها ۲بار چرخ كنید تا كاملا یكدست شوند.
۳. نان های تست را خرد کنید و در مقداری آب یا شیر ۱ دقیقه خیس كنید تا نرم شوند سپس با فشار دست آب اضافی نان را بگیرید و همراه با ماهی چرخ شده ، تخم مرغ ، جعفری خرد شده و مقداری نمک و فلفل،پودر سیر و زعفران داخل کاسه ای بریزید و مخلوط کنید سپس کوفته هایی به اندازه دلخواه از مایه درست کنید.
۴.کوفته ها را داخل آرد سوخاری بزنید ، داخل تابه روغن بریزید و پس از اینکه داغ شد کوفته ها را به روغن داغ اضافه کنید و با حرارت ملایم سرخ کنید تا طلایی و برشته شود.
۵. هویج را شسته و پوست بگیرید و به صورت حلقه ای برش بزنید سپس با مقداری آب نیم پز كنید.عسل را داخل تابه ای ریخته و اجازه دهید بجوشد و قل بزند سپس هویج ها را اضافه كرده و كمی در آن سرخ كنید و بعد روی كوفته آماده ریخته و سرو كنید.
نكات:
۱) در صورت تمایل از مقداری پودر موسیر هم داخل كوفته استفاده كنید.
۲) میتوانید از مقداری تن ماهی و آبلیمو در مغز كوفته استفاده كنید.
۳) میتوانید به جای نان تست مقداری آرد سوخاری به مایه کوفته اضافه کنید تا حدی که بتوانید به کوفته شکل دهید.
۴) در صورت تمایل ابتدا ماهی كامل را بپزید و بعد استخوان و پوستش را جدا كنید و بعد به صورت كوفته تهیه كنید اما توجه داشته باشید در این صورت باید مقدار بیشتری آرد سوخاری یا نان تست استفاده كنید.
ارسال نظر