۱۷۳۰۹۹
۴ نظر
۵۰۴۷
۴ نظر
۵۰۴۷
پ

خورشت قلیه ماهی

این خورشت ، یک غذای محلی خوشمزه و برای نواحی خوزستان است. به علت دارا بودن سبزی و سیر، غذای خوش طعم و خوش رنگی است. ترشی این غذا بوسیله تمرهندی تأمین می شود.

همشهری آنلاین:

مواد لازم:

  • یک کیلو ( شوریده- سنگسر- هامور) ماهی پوست گرفته و پاک شده
  • یک بوته سیر
  • 300 گرم سبزی ( گشنیز و شنبلیله)
  • یک بسته تمرهندی
  • یک عدد متوسط پیاز
  • به قدر دلخواه زردچوبه و نمک
  • یک قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز
  • یک قاشق غذا خوری و یا یک فنجان آب گوجه فرنگی رب گوجه فرنگی

خورشت قلیه ماهی

طرز تهیه :

۱. ماهی را به اندازه ی تکه های ۴×۴ سانتی متر خُرد کرده و می شوییم .

۲. ماهی که برای قلیه ماهی استفاده می کنیم بایستی بدون استخوان باشد. به همین دلیل ماهی های: شوریده - سنگسر - هامور و حلوا سیاه برای تهیه این غذا مناسب هستند.

۳. سبزی این خورشت شامل شنبلیله و گشنیز، هر کدام یه میزان ۱۵۰ گرم می باشد.

۴. پیاز خرد شده را با ۳ قاشق سوپخوری روغن، کمی تفت می دهیم. سپس سیر و شنبلیله و گشنیز خرد شده، را با آن کمی تفت می دهیم.

۵. ماهی را با کمی زردچوبه و نمک، به همراه سبزی ها تفت می دهیم.

۶. بعد شیره تمرهندی و رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و قلیه ماهی را با شعله ملایم به مدت ۳۰ دقیقه می پزیم. غذا آماده ی سرو است.

نکات تغذیه ای :

۱. این خورشت ، یک غذای محلی خوشمزه و برای نواحی خوزستان است. به علت دارا بودن سبزی و سیر، غذای خوش طعم و خوش رنگی است. ترشی این غذا بوسیله تمرهندی تأمین می شود.

۲. همچنین در تهیه این خورش به جای گوشت قرمز از ماهی استفاده شده است که نه تنها ضرری ندارد ، بلکه دارای فواید بسیاری است.

۳. کسانی که دارای چربی خون بالا و یا ناراحتی قلبی هستند، می توانند از این خورشت استفاده کنند ولی به شرط آنکه مواد با مقدار کمی روغن و برای مدت کوتاهی تفت داده شوند.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • محمد کرمانی

    روح و روان نداشتم رفت
    عاشق این خورشتم خخخخ

  • ellie

    خیلی دوس دارم این غذا رو

  • بدون نام

    اگر می خواهید این خورشت جاافتاده و یکنواحت باشد موقع سرخ کردن سبزی دو قاشق آرد به آن اضافه کنید.

  • سمیه

    من خیلی این غذا رو دوست دارم ولی هر بار درست کردم باب میلم نبوده،ولی از رستوران که خوردم کلی کیف کردم،نمیدونم ایراد کارم کجا بوده

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج