سوپ بوقلمون، سوپی کلاسیک
این سوپ از غذاهای کلاسیک بسیار خوشمزه است که برای امروز این سوپ خوشمزه و مفید را آموزش می دهیم. اگر بوقلمون نداشتید از مرغ و اگر مرغ هم در دسترس نداشتید با آب مرغ می توانید درست کنید.
مواد لازم:
- ۲ قاشق غذاخوری کره
- ۲ فنجان پیاز خرد شده
- ۱ فنجان کرفس خرد شده
- ۱ فنجان هویج خرد شده
- ۴ قاشق چایخوری پودر کاری زرد
- ۴ فنجان عصاره مرغ یا بوقلمون
- یک چهارم فنجان برنج سفید خام
- ۲ عدد سیب سبز (پوستش رو بکنین و هسته هاش رو دربیارین و در آخر خرد کنین)
- ۱ قاشق چایخوری نمک
- ۲ برگ بو
- یک چهارم قاشق چایخوری فلفل سیاه
- ۲ فنجان گوشت (بوقلمون پخته و خرد شده)
- یک چهارم فنجان خامه چرب
- خامه ترش یا ماست ساده برای چاشنی زدن
- پیازچه خرد شده برای چاشنی زدن
طرز تهیه:
۱. یه قابلمه بزرگ برداشته و روی حرارت بالای گاز گذاشته و کره رو داخلش آب کنین. پیاز، کرفس و هویج رو بهش اضافه کرده و تا زمانی که نرم بشن به تفت دادن ادامه بدین (۸ تا ۱۰ دقیقه). پودر کاری رو اضافه کرده و یک تا دو دقیقه دیگه تفت بدین.
۲. برگ بو، عصاره مرغ و برنج رو اضافه کردن و حرارت رو زیاد کنین تا جوش بیاد. بعد از اینکه جوش اومد حرارت رو کم کرده تا آروم برای ۵ دقیقه بجوشه.
۳. سیب خرد شده، نمک و فلفل رو هم اضافه کنین و بذارین ۱۰ دقیقه دیگه بجوشه.
۴. بوقلمون خرد شده رو هم به سوپ اضافه کنین. وقتی دوباره جوش اومد، خامه رو بهش اضافه کنین. کمی دیگه نمک و فلفل بزنین تا طعم دار بشه.
۵. میتونین با چاشنی ماست یا خامه ترش که با کمی آب رقیق شده باشن یا کمی پیازچه تازه سوپ رو سرو کنین.
نکته: در صورتی که به گوشت بوقلمون دسترسی ندارین میتونین از گوشت مرغ استفاده کنین.
ارسال نظر