مرغ شکم پُر با سس مركبات
در يك كاسه همه ادويهها، نمك و فلفل را با هم مخلوط كنيد. كره آب شده را با آب پرتقال، آب نارنج، آب ليموترش، نمك و فلفل سياه خوب مخلوط كنيد. يكي از پيازها را چهار قاچ كنيد.
مجله سیب سبز - پگاه حیدری:
مواد لازم:
- مرغ كامل: يك عدد متوسط
- كره آب شده: ۵۰ گرم
- آب پرتقال: نصف پيمانه
- آب ليمو ترش و آب نارنج: از هر كدام دو قاشق غذاخوري
- نمك و فلفل: به ميزان لازم
- فلفل دلمهاي كوچك : يك عدد
- فلفل سبز تند: يك عدد
- پياز متوسط: دو عدد
- ادويه مرغ، ادويه كاري و زردچوبه: از هر كدام يك قاشق چايخوري
- نمك و فلفل: به ميزان لازم
طرز تهیه:
۱. در يك كاسه همه ادويهها، نمك و فلفل را با هم مخلوط كنيد. كره آب شده را با آب پرتقال، آب نارنج، آب ليموترش، نمك و فلفل سياه خوب مخلوط كنيد. يكي از پيازها را چهار قاچ كنيد. فلفل سبز و فلفل دلمهاي را بزرگ خرد كنيد.
۲. مرغ شسته شده را روي سطح كار قرار داده و داخل شكم مرغ را اول با مخلوط ادويهها مزهدار و بعد با پياز، فلفل دلمهاي و فلفل سبز پر كنيد. حالا با خلالدندان شكم مرغ را ببنديد.
۳. فر را روي ۱۸۰ درجه سانتيگراد روشن كنيد. تمام قسمتهاي مرغ را با مخلوط كره و آب مركبات خوب مزهدار كنيد. يك عدد پياز باقي مانده در دستور را به صورت حلقهای برش بزنيد و كف ظرف مخصوص فر بچينيد.
۴. مرغ مزهدار شده را روي پيازها قرار داده و بقيه مخلوط كره و آب مركبات را داخل ظرف بريزيد. سر ظرف را با فويل بپوشانيد و مرغ را در فر گذاشته و اجازه دهيد يك ساعت بپزد، بعد فويل را از روي ظرف برداريد و كمي از سسي كه مرغ در آن قرار دارد را روي مرغ بريزيد و اجازه دهيد مرغ بدون فويل نيم ساعت ديگر بپزد تا روي آن برشته شود.
۵. بعد از آماده شدن، مرغ را در ظرف سرو گذاشته و سس را روي آن بريزيد يا ميتوانيد سس را در ظرفي جدا، كنار مرغ سرو كنيد.
طرز تهیه سس مرکبات:
براي درست كردن يك سس عالي از آب مركبات فقط كافي است يك ليوان آب پرتقال، دو قاشق غذاخوري آب ليموترش، يك قاشق مرباخوري آرد ذرت با كمي نمك و فلفل را در يك ديگ بريزيد و روي حرارت ملايم هم بزنيد تا يك سس نسبتا غليظ براي سرو كنار غذا درست كنيد.
ارسال نظر