كيش گوجه كبابي
یک تركيب سنتي با فرم مدرن
مواد لازم:
- آرد:300 گرم
- تخم مرغ: يك عدد
- پودر پنير پارمسان: يك قاشق سوپخوري
- پودر سير: يكدوم قاشق چايخوري
- جعفري خرد شده: 3 قاشق غذاخوري
- مارگارين: 200 گرم
- آب سرد: 60 ميلي ليتر
- نمك: يكدوم قاشق چايخوري
مواد لازم براي داخل كيش:
- تخم مرغ: 5 عدد
- خامه: 250 گرم
- گوجه كبابي: 7 تا 8عدد
- تكههاي ژامبون يا مرغ پخته: به ميزان دلخواه
- پنير خامهاي: 200 گرم
- پودر پنير پارمسان: 3 قاشق غذاخوري
- نمك،فلفل سياه و جعفري خردشده: به ميزان لازم
روش تهيه:
۱- مارگارين را پس از آنكه به دماي محيط رسيد ميان آرد گذاشته و با نوك انگشتان به خورد آرد ميدهيم تا مخلوط حاصل، ماسهاي شكل شود. سپس نمك ميپاشيم و پودر سير، جعفري و پودر پنير پارمسان را اضافه كرده و خوب مخلوط ميكنيم.
2- در ظرفي جداگانه، تخم مرغ و آب سرد را با هم مخلوط كرده و هم ميزنيم تا يكدست شوند. سپس ميان آرد ريخته و مواد را چنگ ميزنيم تا خمير لطيف و مطلوبي بهدست آيد. روي خمير را ميپوشانيم و حدود 2 ساعت استراحت ميدهيم.
۳- پس از ۲ ساعت، خمير را داخل قالب مخصوص تارت پهن كرده بهطوري كه ضخامت خمير حدود نيم سانتي متر باشد. سپس روي خمير توسط چنگال يا وسيله مخصوص تعداد زيادي سوراخ ايجاد ميكنيم.
4- تخممرغها، پودر پنير پارمسان و خامه را به همراه نمك و فلفل با همزن دستي خوب به هم ميزنيم تا مواد يكدست شوند.
۵- تكههاي ژامبون يا مرغ پخته را همراه پنير و گوجه به شكل منظم داخل خمير پر كرده و مايه تخم مرغ آماده شده را روي آن ميريزيم.
6- كيش را حدودا يك ساعت روي پنجره وسط فر كه از قبل با دماي 175 درجه سانتيگراد گرم كردهايم ميپزيم.
پ
ارسال نظر