رولت پنیر و سبزی
زردههای تخممرغ را با نمک و آب جوش در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا رنگش زرد روشن شود.
چاشنیک :
مواد لازم:
مواد میانی
دستور پخت:
1. زردههای تخممرغ را با نمک و آب جوش در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا رنگش زرد روشن شود.
2. سفیدههای تخممرغ را در کاسهی بزرگتری بریزید و با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد، سپس به آرامی زردههای تخممرغ را به سفیدهها اضافه کنید.
3. آرد و کره را درون مایه بریزید و مخلوط کنید.
4. حدود 2 قاشق بزرگ از مایه را در کاسة کوچکی بریزید و رنگ سبز را به آن اضافه کنید.
5. صفحهی ریلیفمت را با مایه سبز رنگ بپوشانید به طوری که حفرههای داخل آن کاملا از مایه سبزرنگ پر شود و پس از آن مایه ساده را روی آن پهن و صاف کنید.
6. ریلیفمت را روی پنجره فلزی فر بگذارید و در فر گرم شده با دمای 250 درجه سانتیگراد به مدت تقریبی 10 دقیقه نان رولت را بپزید.
7. پس از خارج کردن رولت از فر آن را در کاغذ روغنی بپیچید و رول کنید.
8. اکنون صبر کنید تا نان کاملا خنک شود بعد مواد میانی را روی آن پهن کنید و دوباره رولت را بپیچید و در یخچال نگه دارید.
9. رولت را ببرید و در ظرف بچینید.
طرز تهیه مواد میانی :
1. پنیر خامهای را در کاسهای بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود.
2. سبزی و گردو را اضافه کرده و مخلوط کنید.
مواد لازم:
- تخم مرغ : 9 عدد
- نمک : 1/2 قاشق چایخوری
- آب جوش : یک قاشق سوپخوری
- آرد : 180 گرم
- کره ذوب شده : 70 گرم
- رنگ سبز خوراکی : به میزان لازم
مواد میانی
- پنیر خامه ای : ۵۰۰ گرم
- سبزی معطر خرد شده : ۲ قاشق سوپخوری
- گردو : ۱۰۰ گرم
دستور پخت:
1. زردههای تخممرغ را با نمک و آب جوش در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا رنگش زرد روشن شود.
2. سفیدههای تخممرغ را در کاسهی بزرگتری بریزید و با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد، سپس به آرامی زردههای تخممرغ را به سفیدهها اضافه کنید.
3. آرد و کره را درون مایه بریزید و مخلوط کنید.
4. حدود 2 قاشق بزرگ از مایه را در کاسة کوچکی بریزید و رنگ سبز را به آن اضافه کنید.
5. صفحهی ریلیفمت را با مایه سبز رنگ بپوشانید به طوری که حفرههای داخل آن کاملا از مایه سبزرنگ پر شود و پس از آن مایه ساده را روی آن پهن و صاف کنید.
6. ریلیفمت را روی پنجره فلزی فر بگذارید و در فر گرم شده با دمای 250 درجه سانتیگراد به مدت تقریبی 10 دقیقه نان رولت را بپزید.
7. پس از خارج کردن رولت از فر آن را در کاغذ روغنی بپیچید و رول کنید.
8. اکنون صبر کنید تا نان کاملا خنک شود بعد مواد میانی را روی آن پهن کنید و دوباره رولت را بپیچید و در یخچال نگه دارید.
9. رولت را ببرید و در ظرف بچینید.
طرز تهیه مواد میانی :
1. پنیر خامهای را در کاسهای بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود.
2. سبزی و گردو را اضافه کرده و مخلوط کنید.
پ
ارسال نظر