تارتلتِ تافی و سیب
برای اینکه خیلی سریع تر و راحت تر این تارتلت را درست کنید، بهتر است از خمیرهای آماده پای استفاده کنید. اگر هم پیدا نکردید که هیچ، آن را در خانه درست کنید و به واسطه آن این تارت های کوچک را بپزید.
• تعداد: ۲۴ نفر
• زمان آماده سازی: 25 دقیقه
• زمان پخت: ۱۸ دقیقه
مواد لازم
- ۴۲۵ گرم خمیر پای
- دو عدد سیب زرد خرد شده و پوست کنده
- نصف پیمانه تافی خرد شده
- ¼ پیمانه شکر قهوه ای
- دو قاشق غذاخوری کره آب شده
- ۱/۸ قاشق چایخوری نمک
- پودر قند
طرز تهیه
1. فر را با دمای 375 درجه فارنهایت گرم کنید. در یک کاسه متوسط، سیب، تافی، شکر قهوه ای، کره آب شده و نمک را با هم مخلوط کنید. آنها را کنار بگذارید.
2. اگر خمیر آماده پای منجمد است آن را در دمای اتاق بگذارید تا باز شود.
3. روی سطح صاف آردپاشی شده، خمیر را باز کنید. آن را با قالب گرد برش بزنید و 24 عدد خمیر دایره ای تهیه کنید. سپس آنها را درون قالب های مافین بچینید و آنها را کف قالب فشار دهید تا شکل قالب را بگیرد. داخل هر کدام یک قاشق غذاخوری از مخلوط سیب را بریزید.
4. آنها را درون فر که از قبل گرم شده است قرار دهید تا به مدت 18 دقیقه پخته شود.
5. پس از پخت، آنها را روی توری فر بچینید تا خنک شوند. سپس پودر قند بپاشید و سرو کنید.
6. این تارتلت ها را می توانید تا 3 روز در یخچال نگهداری کنید.
ارسال نظر