پامپاتینو
ابتدا تمامی مواد دسته اول را با هم مخلوط کرده و ورز میدهیم تا جایی كه مایه یكدستی حاصل شود.
مجله زندگی ایده آل:
مواد لازم دسته اول:
- گوشت چرخكرده: ۳۰۰ گرم
- آرد سوخاری: ۵۰ گرم
- پیاز رنده شده: یك عدد
- فلفل دلمهای ساطوری شده: نصف یک عدد
- كاری زرد: یکدوم قاشق چایخوری
- تخم مرغ: یك عدد
- نمك و فلفل سیاه: به میزان لازم
- زردچوبه: یك قاشق غذاخوری
مواد لازم دسته دوم:
- بادمجان سرخشده: 20 حلقه
- پنیر لبنه: 200 گرم
- سبزی خوردن خرد شده: یك لیوان
- پودر پنیر پارمزان: 30 گرم
روش تهیه:
۱. ابتدا تمامی مواد دسته اول را با هم مخلوط کرده و ورز میدهیم تا جایی كه مایه یكدستی حاصل شود. از مایه گلولههایی به اندازه یك گردو درست کرده و داخل روغن داغ با حرارت متوسط شناور و سرخ میكنیم.
۲. پنیرها را با سبزی مخلوط كرده، داخل كیسه قیف میریزیم و روی بادمجانها به شكل حلقهای فرم میدهیم. میان هر حلقه پنیری یك گلوله گوشتی قرار میدهیم و در صورت دلخواه روی پامپاتینوها را با ورق طلا تزیین میكنیم.
۳. پامپاتینو چند ساعت در دمای محیط و روی میز ماندگاری دارد و احتیاجی به گرم كردن ندارد. در صورت تمایل پاشیدن نمك و فلفل به بادمجانها فراموش نشود.
ارسال نظر