۱۶۶۱۴۸
۵۰۰۳
۵۰۰۳
پ

پامپاتینو

ابتدا تمامی مواد دسته اول را با هم مخلوط کرده و ورز می‌دهیم تا جایی كه مایه یك‌دستی حاصل شود.

پامپاتینو
مجله زندگی ایده آل:

پامپاتینو

مواد لازم دسته اول:

  • گوشت چرخ‌كرده: ۳۰۰ گرم
  • آرد سوخاری: ۵۰ گرم
  • پیاز رنده شده: یك عدد
  • فلفل دلمه‌ای ساطوری شده: نصف یک عدد
  • كاری زرد: یک‌دوم قاشق چای‌خوری
  • تخم مرغ: یك عدد
  • نمك و فلفل سیاه: به میزان لازم
  • زردچوبه: یك قاشق غذاخوری

مواد لازم دسته دوم:

  • بادمجان سرخ‌شده: 20 حلقه
  • پنیر لبنه: 200 گرم
  • سبزی خوردن خرد شده: یك لیوان
  • پودر پنیر پارمزان: 30 گرم

روش تهیه:

۱. ابتدا تمامی مواد دسته اول را با هم مخلوط کرده و ورز می‌دهیم تا جایی كه مایه یك‌دستی حاصل شود. از مایه گلوله‌هایی به اندازه یك گردو درست کرده و داخل روغن داغ با حرارت متوسط شناور و سرخ می‌كنیم.

۲. پنیر‌ها را با سبزی مخلوط كرده، داخل كیسه قیف می‌ریزیم و روی بادمجان‌ها به شكل حلقه‌ای فرم می‌دهیم. میان هر حلقه پنیری یك گلوله گوشتی قرار می‌دهیم و در صورت دلخواه روی پامپاتینو‌ها را با ورق طلا تزیین می‌كنیم.

۳. پامپاتینو چند ساعت در دمای محیط و روی میز ماندگاری دارد و احتیاجی به گرم كردن ندارد. در صورت تمایل پاشیدن نمك و فلفل به بادمجان‌ها فراموش نشود.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج