دستور آشپزی: سوپ زمستاني هندي
پرك جو را طبق دستورالعمل روي بستهبندي، بپزيد. بعد وقتي ترد شد، آن را آبكش كرده و كنار بگذاريد. همزمان، روغن را در ديگچه عميقي حرارت دهيد و دانههاي خردل و زيره سبز، فلفلها، برگ بو، ميخك، دارچين و زردچوبه را در آن سرخ كنيد تا بوي ادويه بلند شده و صداي سرخ شدن دانهها را بشنويد!
مواد لازم براي۴ تا ۶ نفر:
- پرك جو: 100 گرم
- روغن گياهي: 2 قاشق غذاخوري
- دانه زيره سبز: يك قاشق غذاخوري
- دانه خردل قهوهاي: يك دوم قاشق غذاخوري
- فلفل سبز: 2 عدد، دانه گرفته و ساطوري شده
- برگ بو: يك عدد
- ميخك: 2 عدد
- چوب دارچين: يك عدد
- زردچوبه: يك دوم قاشق غذاخوري
- پياز: يك عدد، ساطوري شده
- سير: 2 بوته، ساطوري شده
- هويج: يك عدد، حلقه حلقه شده
- كدو حلوايي: 200 گرم، خرد شده
- سيبزميني: 200 گرم، خرد شده
- پاپريكا: يك قاشق غذاخوري
- گشنيز خشك: يك قاشق غذاخوري
- عدس قرمز: 225 گرم
- گوجهفرنگي: 2 عدد، ساطوري شده
- گشنيز تازه: يك بوته كوچك، ساطوري شده
- پودر زنجبيل: يك قاشق غذاخوري
- آبليمو: يك قاشق غذاخوري
روش تهیه :
1. پرك جو را طبق دستورالعمل روي بستهبندي، بپزيد. بعد وقتي ترد شد، آن را آبكش كرده و كنار بگذاريد. همزمان، روغن را در ديگچه عميقي حرارت دهيد و دانههاي خردل و زيره سبز، فلفلها، برگ بو، ميخك، دارچين و زردچوبه را در آن سرخ كنيد تا بوي ادويه بلند شده و صداي سرخ شدن دانهها را بشنويد! حالا پياز و سير را به ديگچه اضافه كرده و براي 5 تا 8 دقيقه بپزيد تا كاملا نرم شوند. حالا هويج، سيب زميني و كدو حلوايي را اضافه كرده و هم بزنيد تا مطمئن شويد تمام سبزيها به روغن و ادويهها آغشته شدهاند. حالا پاپريكا و گشنيز خشك را روي مواد بپاشيد و دوباره هم بزنيد.
2. حالا عدس قرمز، پرك جو و گوجه فرنگي را همراه با 1.7 ليتر آب به ديگچه اضافه كنيد. حرارت را زياد كرده تا محتويات ظرف به جوش آيد و بعد زير اجاق را كم كنيد تا سبزيها كمكم ترد و پخته شوند. وقتي عدسها كاملا پخت، آبليمو، زنجبيل و گشنيز ساطوري شده را به ظرف اضافه كنيد.
نكته: اين غذا سرشار از فيبر است و 4 واحد از 5 واحد فيبر مورد نياز روزانه بدن را تامين ميكند.
اختصاصی مجله اینترنتی برترین ها Bartarinha.ir
ارسال نظر