كرم پوست پسته
ابتدا زردههای تخممرغ، شكر و وانیل را با هم میزنیم تا پف كنند، شیر عسلی را به مواد اضافه كرده و هم میزنیم تا كاملا مخلوط و یكدست شوند.

مجله زندگی ایده آل:
مواد لازم:
- خامه فرمگرفته: 350 گرم
- شیرعسلی: 75 گرم
- زرده تخممرغ: پنج عدد
- وانیل: یك قاشق چایخوری
- پودر پسته: 125 گرم
- ژلاتین: 10 ورق
- مربای پوست پسته: 150 گرم
- شكر: 75 گرم
روش تهیه:
۲. ژلاتین را به مواد اضافه كرده و همه را با هم مخلوط میكنیم.
۳. مایه دسر را دو قسمت كرده، نیمی از آن را با مربای پوست پسته و نیمی از آن را با پودر پسته مخلوط میكنیم. اگر تمایل دارید از چنین قالبی كه در تصویر میبینید استفاده كنید، یكی از كرمها را در یك طرف قالب ریخته و در یخچال میگذاریم تا خودش را بگیرد سپس آن را از یخچال خارج كرده و قسمت جدا كننده قالب را برمیداریم و مایه كرم دوم را كنار كرم اولی میریزیم و كرم را دوباره در یخچال میگذاریم تا ببندد. سپس آن را با مربای پوست پسته و چغاله پسته تزیین میكنیم.
ارسال نظر