۱۶۱۴۳۰
۵۰۰۴
۵۰۰۴
پ

کوفته عدس

ابتدا عدس را خوب پاك كرده، می‌شوییم و با ۱/۵ لیوان آب و كمی نمك و روغن می‌پزیم.بلغور را نیز پاك كرده، می‌شوییم و هنگامی كه مقداری از آب عدس باقی ماند، به آن اضافه می‌كنیم.

ماهنامه هنر آشپزی:

کوفته عدس
مواد لازم:

  • عدس ۱لیوان (از عدس قرمز هم میتوانید استفاده كنید)
  • بلغور گندم ۱لیوان (ریز)
  • پیاز پیاز ۱عدد
  • روغن به میزان لازم
  • رب گوجه فرنگی ۱ونیم قاشق سوپخوری
  • آبلیمو ۱چهارم لیوان
  • جعفری ۳تا۴قاشق سوپخوری (ساطوری شده)
  • نمك به میزان لازم
  • فلفل به میزان لازم
  • كوفته عدس

طرزتهیه:

1. ابتدا عدس را خوب پاك كرده، می‌شوییم و با 1/5 لیوان آب و كمی نمك و روغن می‌پزیم.بلغور را نیز پاك كرده، می‌شوییم و هنگامی كه مقداری از آب عدس باقی ماند، به آن اضافه می‌كنیم.

2. درب قابلمه را محكم می‌بندیم تا بلغور با بخار عدس خوب نرم شود .در این زمان اگر بلغور زود نرم نشد می‌توانید یك دوم لیوان آب جوش اضافه كنید، اما در نهایت و پس از پخته شدن، این مخلوط نباید آب داشته باشد.در یك تابه روغن می‌ریزیم و پیاز را رنده كرده و در آن تفت می‌دهیم.

3. رب گوجه‌فرنگی را به پیاز اضافه می‌كنیم و چند دقیقه‌ی دیگر تفت می‌دهیم.مخلوط رب و پیاز را به عدس و بلغور پخته شده می‌افزاییم و هم می‌زنیم.آب لیموترش، نمك، فلفل و جعفری را به مواد درون قابلمه اضافه می‌كنیم و با دست خوب ورز می‌دهیم تا همه‌ی مواد با هم تركیب شوند.

4. از مواد به اندازه‌ی یك گردو برمی‌داریم و هر تكه را به شكل كوفته‌های دراز شكل می‌دهیم و برای سرو آماده میكنیم.

نكات:

1. این غذا را با عدس قرمز هم میتوانید طبخ كنید.

2. این كوفته به صورت سرد سرو میشود.

3. در صورت تمایل از مقدار بیشتری رب گوجه فرنگی استفاده كنید تا كوفته شما خوشرنگ تر شود.

4. استفاده از مقداری زعفران به خوشرنگ و خوش عطر شدن غذا كمك زیادی میكند.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج