ژله هندوانه ای
ژله سبز و طبق دستور ژله درست میکنیم اگه آب سردش رو کمتر بریزیم که سفت تر بشه بهتره. من یه قاشق چای خوری ماست هم بهش اضافه کردم که از شفافیتش کم بشه.این ژله رو تو بزرگترین کاسه میریزیم.
کاسه متوسط رو میگذاریم داخل ژله. مواظب باشید که ژله سبز داخل کاسه دوم نره و کاسه دوم دقیقا" وسط قرار بگیره. البته من هر کاری کردم آخر وسط نموند. به عنوان وزنه داخل کاسه دوم آب میریزیم.
ژله رو میگذاریم تو یخچال تا کاملا ببنده ، بعد با ملاقه آبش رو خالی میکنیم و به جاش آب داغ میریزیم. یه تکون جزئی میدیدم و کاسه رو از ژله جدا میکنیم.البته اگه مثل من حوصله اینکارا رو نداشتین در یک عملیات ضربتی یهو کاسه رو کج کنین که آبها بریزه ، بعد توی کاسه آب داغ بریزین. ، خب حالا شما کاسه ای دارین که دور تا دورش ژله سبز رنگه.
حالا با ژله آلوئه ورا و بستنی ، ژله بستنی درست میکنیم و وقتی ولرم شد میریزیم روی ژله سبزمون. (البته شما میتونید از ژله شیر هم استفاده کنین)
حالا کوچیکترین کاسه رو مثل روش اول میذاریم داخل ژله بستنیمون.
باز میذاریم تو یخچال تا ژله بستنی هم ببنده ، کاسه سوم رو هم مثل روش قبل ازژله بستنی جدا میکنیم ، ژله قرمز رو که قبلا آماده کردیم و میریزیم داخل ژله و میذاریم ببنده. حالا داخل بزرگترین کاسه به ترتیب از بیرون به داخل ژله سبز، سفید و قرمز داریم.
ژله رو برمیگردونیم ، برش میزنیم و با تخمه هندونه یا اگه نداشتین مثل من با کاکائو تزئینش میکنین.
ژله من موقع برگردوندن شکست. اگه میدونستم اینطور میشه اینقدر زحمت نمیکشیدم و از اول ژله سه رنگ معمولی با رنگای قرمز سفید سبز میدرستیدم. بعد برش میزدم. مثلا میخواستم نصف هندونه رو درسته دربیارم.
خداییش کجا هندونه ای دیدین که سفیدیش بیشتر از سبزیش باشه. دوره آخرالزمونه دیگه.
نظر کاربران
نویسنده عزیز طبع شوخی دارن . یلداشون مبارک باشه.
خیلی جالب بود ماداریم درست میکنیم هنوز نتیجه معلوم نشده به محض گرفتن نتیجه اعلام میکنم:-))