ناسی لماک؛ غذای ملی مالزی
ناسی لماک به عنوان غذای ملی مالزی شناخته شده است. این غذای خوش عطر به قدری لذیذ است که بعد از خوردن آن، دیگر طعم برنج سنتی را دوست نخواهید داشت.
ماهنامه آشپزخانه ملل :
ناسی لماک به عنوان غذای ملی مالزی شناخته شده است. این غذای خوش عطر به قدری لذیذ است که بعد از خوردن آن، دیگر طعم برنج سنتی را دوست نخواهید داشت.
مواد لازم:
- برنج دانه بلند : 3 پیمانه
- شیر نارگیل : 200 میلی لیتر
- آب : 200 میلی لیتر
- زنجبیل : یک تکه 2 سانتیمتری
- گوشت گوساله : 200 گرم
- کنجد برای تزیین : به مقدار لازم
- نمک: به مقدار لازم
- تخم مرغ آبپز : 1 عدد
- مغز آجیل : به مقدار لازم
طرز تهیه:
۱. برنج را دو بار شسته و آبکش میکنیم، سپس با بقیه مواد شامل شیر نارگیل، آب، زنجبیل و نمک درون قابلمه ای میریزیم، در آنرا میبندیم و روی حرارت قرار میدهیم.
۲. وقتی مایع آن بخار شد، از روی حرارت برداشته و با درپوش بسته میگذاریم به مدت ۵ دقیقه بماند. سپس اجازه می دهیم تا سرد شود. این غذا با مغز خشکبار بوداده، تخم مرغ آبپز و ادویه فراوان مالزیایی سرو میشود.
نکته:
۱. ناسی لماک با گوشت گوساله بسیار خوشمزهتر میشود و به خاطر داشتن مغزهای فراوان و شیر نارگیل غذایی بسیار مقوی برای ماه مبارک رمضان به شمار می رود.
۲. برگ پاندان راز خوشمزگی این غذاست، این برگ به وفور در غذاهای مالزیایی استفاده می شود.
فوت و فن :
برنج را می توانید درون پلوپز بپزید.
ارسال نظر