سوپ مرغ خیلی تند با خامه!
در یک ماهی تابه، مرغ را در روغن سرخ کرده، پیاز و پودر سیر را اضافه کرده و تفت دهید تا اینکه رنگ مرغ کمی عوض شود.
مواد لازم:
- سینه مرغ ۴۵۰ گرم (بدون پوست و استخوان، حبه شده)
- پیاز ۱ عدد (متوسط - خرد شده)
- پودر سیر ۱.۵ قاشق چای خوری
- روغن زیتون ۱ قاشق غذاخوری
- کنسرو لوبیا ۲ عدد
- آب مرغ ۴۱۰ گرم
- فلفل سبز ۲۲۵ گرم (فلفل شیرین خرد شده)
- نمک ۱ قاشق چای خوری
- زیره ۱ قاشق چای خوری
- پونه ۱ قاشق چای خوری (خشک شده)
- فلفل سیاه ۱/۲ قاشق چای خوری
- فلفل قرمز ۱/۴ قاشق چای خوری
- خامه ترش ۱ فنجان
- خامه ۱/۲ فنجان (خامه پر چرب زده شده)
طرز تهیه:
در یک ماهی تابه، مرغ را در روغن سرخ کرده، پیاز و پودر سیر را اضافه کرده و تفت دهید تا اینکه رنگ مرغ کمی عوض شود.سپس لوبیا، آب مرغ، فلفل سبز، نمک، زیره، پونه، فلفل سیاه و فلفل قرمز را اضافه کرده و آنها را به جوش آورید.
حرارت را کم کرده و بگذارید به مدت ۳۰ دقیقه آرام بجوشد. سپس از روی حرارت بردارید و با خامه ترش و خامه مخلوط کنید و هم بزنید در صورت تمایل با گشنیز تزیین و سرو نمایید.
ارسال نظر