مهمان هایتان را با کاکائو خرمایی هیجان زده کنید
اگر خمیر شل بود کمی پودر بیسکویت و اگر سفت بود کمی گلاب اضافه کنید و اگر دوست دارید مواد را بعد از گلوله کردن یک بار در شکلات آب شده قرار دهید و بعد در نارگیل بغلتانید و یک ساعت داخل یخچال قرار دهید.
مواد لازم:
مناسب برای 5 نفر
- خرما بدون هسته : یک پیمانه
- گردو : یک پیمانه
- پودر نارگیل : یک پیمانه
- گلاب : 3 قاشق غذاخوری
- شکلات : 50 گرم
- بیسکوییت : یک بسته
مهمانیهای خود را با کاکائو خرمایی هیجان زده کنید
دستور پخت:
۱. بیسکوییتها را کاملا پودر کرده و آن را با گردو چرخ کنید، گلاب و خرما را به مواد اضافه و کمی ورز دهید.
۲. شکلات تختهای سفید را رنده و با بقیه مواد مخلوط کنید، خمیر باید حالتی داشته باشد که در دست خوب گلوله شود.
۳. پس از گلوله شدن آن را در پودر نارگیل بغلتانید و در ظرف مورد نظر بچینید و مواظب باشید روی هم قرار نگیرند.
نکته
۱. به جای پودر نارگیل میتوانید از کنجد استفاده کنید.
۲. اگر خمیر شل بود کمی پودر بیسکویت و اگر سفت بود کمی گلاب اضافه کنید و اگر دوست دارید مواد را بعد از گلوله کردن یک بار در شکلات آب شده قرار دهید و بعد در نارگیل بغلتانید و یک ساعت داخل یخچال قرار دهید.
نظر کاربران
پس خرماش چی شد در دستور درست کرذن