با این سالاد سفره تان را زیباتر کنید
یک سالاد ساده، زیبا و جذاب برای آنها که دوست دارند سفرهشان بینظیر باشد و وقت کمی هم برای تهیه این سفره خاص دارند.
مواد لازم:
- گوجه سفت و بزرگ : 4 عدد
- پیاز قرمز : 4 عدد
- سیب زمینی : 3 عدد
- رازیانه کوچک : یک پیاز
- خیار : یک عدد
- شاهی : ⅓1 پیمانه
- روغن زیتون : 3 قاشق غذاخوری
- سرکه : 2 قاشق غذاخوری
- آب لیمو ترش : یک قاشق غذاخوری
- خردل : یک قاشق چایخوری
- نمک : به مقدار لازم
- فلفلسیاه تازه آسیاب شده : به مقدار لازم
طرز تهیه:
2. دانههای خیار را درآورده و به قطعاتی به اندازه چوب کبریتهای 3.5 سانتیمتری برش دهید.پیاز قرمز را پوست بگیرید و به شکل حلقههای باریک خرد کنید.
3. سیب زمینیها را در تابهای کوچک قرار دهید و به قدری آب نمک در تابه بریزید که روی سیب زمینیها را بپوشاند. آب را به جوش آورده و برای 12 تا 15 دقیقه سیب زمینیها را بپزید تا وقتی که چنگال را در آنها فرو میبرید نرم باشند. تابه را از روی حرارت بردارید و سیب زمینیها را به ظرفی از آب و یخ منتقل کنید تا سرد شوند.
4. بعد از سرد شدن سیب زمینیها، آنها را خشک کنید و به تکههایی به طول 3.5 سانتیمتر برش دهید.سر گوجهها را ببرید و دور بیاندازید. با استفاده از قاشق دانههای گوجهها را بیرون آورده و دور بیاندازید. گوجهها را کنار بگذارید.
5. در کاسهای کوچک خردل، سرکه و آب لیمو را به هم بزنید. سپس به موادتان نمک و فلفل اضافه کنید. روغنزیتون را افزوده و به آرامی هم بزنید. سس به دست آمده را کنار بگذارید.در کاسهای با اندازه متوسط سیب زمینیها، رازیانه، خیار، شاهی و پیاز را ترکیب کنید.
6. سس را افزوده و به آرامی هم بزنید تا با مواد ترکیب شود. سالاد را بین گوجهها تقسیم کرده و با ساقههای رازیانه آنها را تزئین کنید.
ارسال نظر