پای زردک و قارچ با گوشت کبوتر
این پای با قارچ و گوشت کبوتر پر میشود و روی سطح آن با ورقههای زردک پوشانده میشود.
برترین ها: این پای با قارچ و گوشت کبوتر پر میشود و روی سطح آن با ورقههای زردک پوشانده میشود.
تعداد: ۴ تا ۵ نفر
مواد لازم
• ۲۰ گرم قارچ خشک
• ۷۵۰ میلیلیتر آب
• ۲۵۰ گرم قارچهای بلوطی
• ۵۰ گرم کره
• روغن زیتون
• ۵۰۰ گرم گوشت سینه کبوتر
• یک قاشق غذاخوری آرد سفید
برای روی پای:
• یک عدد زردک بزرگ
• ۱۰۰ گرم کشمش
• ۸۰ گرم کره آبشده
• یک قاشق غذاخوری رزماری خرد شده
طرز تهیه
۱. قارچ خشک را درون کاسه نشکن و مقاوم در برابر حرارت بریزید. آب جوش را روی آنها بریزید. در کاسه را بگذارید و آنها را ۱۵ دقیقه کنار بگذارید تا قارچها نرم و تازه شوند.
۲. قارچهایی که ضخیم هستند را با چاقو برش دهید. آنها را در روغن روغن و کره تفت دهید تا طلایی شوند و سپس کنار بگذارید.
۳. در تابه دیگری، روغن بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا گرم شود. سپس سینههای کبوتر را در آن سرخ کنید. روی آنها نمک و فلفل بریزید. دو طرف آنها را در روغن تفت دهید تا کاملا طلایی شوند. سپس قارچها را به گوشت اضافه کنید. ۶۰۰ میلیلیتر آب قارچ را اضافه کنید و هم بزنید. بگذارید ۱۰ دقیقه به حالت نیمجوش باقی بماند.
۴. فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید.
۵. زردک را پوست بگیرید و به ورقههای باریک برش بزنید.
۶. مخلوط گوشت کبوتر را درون ظرف کسرول بریزید و روی آنها را با ورقههای زردک بپوشانید.
۷. کره آب شده و رزماری خرد شده را روی مواد بریزید تا سطح آنها را کاملا بپوشاند. سپس به مدت ۴۵ تا ۵۰ دقیقه در فر قرار دهید تا کاملا پخته و سطح آنها طلایی شود.
نظر کاربران
کدوم بی رحمی می تونه گوشت سینه کبوتر بخوره واقعاً که ...
پاسخ ها
فک کرده داریم تو چین زندگی می کنیم
آدم حسابی همه سایتها دارند از نابودی حیات وحش ایران حرف میزنند آنوقت شما غذای با گوشت کبوتر میزاری!
اهههههههههههههه
چقدرم بد ریخته، حالم بدشد.کبوترو بکشیم این غذای مزخرفو درست کنیم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!